Updates & blogs over branding en design

Moos schrijft AI blog voor MasterMakers_vierkant
Mastering Creativity: De synergie tussen mens en AI in brandingAI is nou eenmaal een gamechanger. AI is hier niet om de menselijke touch te vervangen: het is hier om het te versterken. 
Wij zoeken een creatieve projectmanagerLijkt je dat wat, om aan de wieg te staan van een nieuw merk, (re)branding trajecten te begeleiden en b2b-organisaties te helpen om hun merk te versterken en te activeren?

Niks missen van MasterMakers?

Meld je dan aan voor updates in je mail.

Aanmelden
Hi Digital Designer met concepting skillsVacature! Wil jij werken op een prachtige locatie in hartje Utrecht met flexibele werktijden bij het leukste branding bureau? Dan zoeken we jou, topdesigner met concepting skills.
Logo aanleveren? Gebruik dit bestandstype!Stel je voor: je huisstijl en je logo zijn klaar. Je bent heel blij. Je staat in de startblokken om aan de slag te gaan met communicatie. En nu vraag je je af waar je deze voor kunt gebruiken.
Mijn branding lessen van First DatesIk zag ongemakkelijke momenten. Zendende ego’s. Stiltes. Druk gepraat over niets. Flirtgedrag. Interesse in de ander. Ondeugende vragen. Twinkeloogjes en soms een klik.
Investeren in brandingSuccesvolle organisaties begrijpen als geen ander: een business model zonder branding is kansloos. Want branding verleidt en geeft richting.
Vijf tips voor de perfecte LinkedIn-postHoe schrijf je een goede organische LinkedIn-post voor jouw b2b-organisatie? Gebruik deze vijf tips voor een groter bereik en meer likes.
Al het goede komt uit het oostenMarketing Concepts gaat intensief samenwerken met MasterMakers. De één is een online marketing bureau, de ander een branding bureau.
Wat hebben MasterMakers en Mazzel met elkaar te makenOp onze website en overal waar we communiceren, popt een blauw cirkeltje met een hond op. Wie zijn de MasterMakers en wat doet die hond daarbij?
Hoe vers is de website van jouw organisatie?Je voelt het al lang, maar ziet op tegen de actie die nodig is. Je website. Het is niet meer wie je bent. Omdat je gegroeid bent, omdat je veranderd bent, omdat de tijd waarin we leven nieuw is en om andere dingen vraagt.
PowerPoint-sjablonen, het ondergeschoven kindjePowerPoint-presentaties. Iedereen kent ze. Als je denkt dat het vooral om de inhoud gaat, heb je het mis. Een lelijke presentatie leidt af. Is een gemiste kans. Lees hier de tips van onze PowerPoint koningin.