Zo pakken we het aan

1: Intake

Alles start met
een goed gesprek.

Wij vinden het essentieel om jullie eerst goed te leren kennen. Zie het als een first date. We vragen jullie het hemd van het lijf. Wat doen jullie en voor wie? Waar komen jullie vandaan, waar gaan jullie naartoe? We laten jullie vol aan het woord en vragen dóór. Als het wederzijds goed voelt, gaan we pas naar de volgende ronde.

  • Ophaalsessie

2: Brand Strategy

Starten bij de basis,
aan de slag in sessies.

Eerst de basis neerzetten. Hoe moet jullie merk voelen? Waar zit jullie onderscheidend vermogen? Hoe ziet de markt eruit? Met creatieve werkvormen gaan we samen aan de slag in strategische sessies, waarin we met elkaar praten over merkfocus en merkgevoel. Dit vormen de bouwstenen voor ons Merkadvies.

3: Brand Voice

Tijd voor creativiteit
met onze copywriters.

Na het vaststellen van de merkstrategie kunnen onze creatives doen waar ze zo goed in zijn. Eerst aan de slag met het merkconcept: hét briljante idee voor jullie merk. En dan, aan de slag met storytelling. Wat wordt de tone-of-voice? Welke boodschappen moeten worden gecommuniceerd en hoe staan deze in verband met de algemene positionering van het merk?

4: Brand Design

En zo ziet het eruit!
Design vanuit jullie DNA.

Nu kunnen de designers aan de slag met het Merk Ontwerp. De basis voor alles wat jullie verder gaan doen, maken en communiceren. Onze designers zorgen voor de visuele doorvertaling van het Merkconcept. Dat resulteert in het merkontwerp waarin de visuele identiteit van jullie merk wordt geboren.

5: Brand Fundament

Het fundament is geboren,
we leggen alles vast.

De uitgangspunten voor jullie branding noemen wij het Brand Fundament. Alles wat we in de vorige stappen hebben bedacht, leggen we vast in het Brand Book. Jullie nieuwe koffietafelboek. Een belangrijk naslagwerk voor jullie herboren merk, want het vormt dé basis voor alle komende marketing- en communicatie-uitingen en -acties.

6: Brand Activation

Hoe gaan we het merk laden? Op naar activatie.

Als het fundament staat, kunnen we met elkaar samenwerken aan het zichtbaar maken van jullie nieuwe merk. Intern, denk aan adaptatie van het merk binnen het team of richting sollicitanten. En extern, met een grote rol voor de website en content creatie en het maken van de benodigde communicatie-middelen die nodig zijn. Alles om met één herkenbaar gezicht naar buiten treden.

7: Brand Review

Hier stopt het niet.
Wij gaan voor een partnership.

Eerst champagne! En dan regelmatig samen aan tafel om jullie merk te reviewen. Samen jullie merk verder uitbouwen en activeren. Om nieuwe leads aan te trekken, klanten te binden en (nieuwe) medewerkers trots te maken. Want wij gaan voor een lange steady relatie en geloven in het principe van wederzijdse aantrekkelijkheid. Voor ons betekent dat gelijkwaardigheid in de relatie en het van elkaar leren door samen te werken.

  • Brand check-in
  • Brand review
  • Brand survey
  • Branding-as-a-Service abonnement

Sometimes it's good to stop,
look back and smell the roses’.

Let’s go!
Waarom samen aan de slag?

  • Strategische en originele denkers
  • Creatieve makers
  • Tijdloos design
  • Energieke samenwerking

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.