Website bureau Utrecht

MasterMakers is een echte WordPress specialist. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden WordPress sites en dat doen we al meer dan vijfentwintig jaar. Het gaat altijd om maatwerk websites. Websites die precies het goede verhaal vertellen en de juiste klanten aantrekken. Een WordPress website van MasterMakers ziet er goed uit, is gebruiksvriendelijk en gericht op conversie.

Integratie partners

We kunnen alles coderen, PHP, HTML5, databases, responsiveness, SEO, wij hebben op elk gebied de beste mensen. Dat is fijn. Want het koppelen van onze code aan welk ander systeem dan ook, is appeltje eitje voor ons. Werving en selectie systemen, marketing automation, CRM, Payment Service Providers, social media platformen, noem ze maar op. We hebben ervaring met Tribe, Hubspot, aanmelder.nl, SalesForce, Adyen, Eduframe, Chargebee, Connexys, Mollie, Sisow, Dynamics, Mailchimp, Otys en nog veel meer systemen.

WordPress: open source

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Onze WordPress specialisten maken websites die onze klanten zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Een WordPress specialist, of eigenlijk iedereen, kan de software dus niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn.