Rebranding

Een groeispurt gemaakt of koerswijziging?

Een onderneming ontwikkelt zich niet in een theoretische rechte lijn. Er veranderen dingen van binnenuit of buitenaf, waarbij je als onderneming niet stil kunt blijven staan. Je voelt: wat je nu ziet van ons is niet meer wie we zijn. Dan is het tijd voor een rebranding strategie.

Branding voor werving nieuwe mensen

Branding omvat alle activiteiten die je verricht om je organisatie als merk te benaderen. Het merkdenken helpt je doelgroep om zich met je te identificeren en aan je te binden. Denk zelf maar eens aan een merk waar je van houdt. Je hebt het gevoel dat er geen alternatief voor is. Je praat er positief over, je blijft het kopen, het maakt je blij.

En dat gevoel dat het merk oproept bij je doelgroep, doet het ook bij medewerkers. Daarom is branding zo belangrijk voor het aantrekken van nieuwe mensen en het behouden van juiste medewerkers die net zo gek zijn van jouw organisatie als jij dat bent.

Wat is branding?

Branding is een ander woord voor ‘merkdenken’. Jouw organisatie is een merk. En je organisatie zien en benaderen als merk heet merkdenken. Branding dus.

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.