Voor
scale-ups
Je bedrijf staat,
heeft zichzelf bewezen
en nu doorpakken

Branding voor scale-ups

Alleen nog maar de goede dingen doen

Je bent goed door de start up fase heen gekomen. Je wordt gezien, de prototypes staan, je hebt eerste klanten en wellicht is er een investeerder aan boord gekomen.

Op slimme manier doelgroep bereiken

En nu doorpakken. Wat belangrijk is voor scale ups, is een helder marketingactivatie plan. Wat gaan we doen? Hoe doen we dat op een slimme manier om de doelgroep te bereiken? Activatie betekent marketing. Marketing is ‘doing’. Alle dingen die je moet doen om het merk naar buiten te brengen. Niet het moeilijkst om te doen, maar je moet wel de juiste dingen doen.

Het merk is het genetisch materiaal van het bedrijf

Vaak staat op dat moment de merkidentiteit al vast. Als dat niet het geval is dan kan MasterMakers dat samen met jouw organisatie vaststellen. We verzinnen niks, maar halen op wat er al is. We herkennen door onderzoek, sessies en interviews waarden die bijzonder zijn. We leggen samen met jullie de merkidentiteit vast. Dit is de basis van het Brand Fundament. Een brand fundament is het fundament voor al je communicatie. Het is als de chassis van een auto. Het merk is het genetische stelsel van het bedrijf.