Wij hebben een groeiambitie.
Doen jullie mee? Europa moet aan de bio-LNG.

Nordsol, wat een mooi bedrijf. Ze bieden technologie om biogas om te zetten in bio-LNG. Een bedrijf met een missie. “Bio-LNG is dé oplossing voor het verduurzamen van langeafstandswegtransport en scheepvaart,” verklaart Leon van Bossom, medeoprichter van Nordsol. Tijdens sessies met het management en verkoopteam verdiepen we ons in de organisatie, de markt, de uitdagingen en krijgen we alle relevante informatie boven tafel. We kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Dit leidt tot een vernieuwde merkstrategie.

 • Klant

  Nordsol

 • Diensten

  Merkpositionering, merkstrategie, creatief concept, Europese campagne, copy, website, huisstijl, drukwerk, whitepapers, techTools

Het creatieve idee:

Wake up! Bio-LNG is now.

De merkstrategie vertalen we naar een het merkconcept: “Wake up! Bio-LNG is now.” Niks doen is geen optie. Niet wachten op waterstof, niet alleen maar inzetten op elektrisch. Bio-LNG is schoon, en het is er al. Nordsol is de ‘held’ in de transitie naar een duurzamere wereld. Voor de tone-of-voice betekent dat kracht, moed, inspiratie en vastberadenheid. De brandstory geeft richting voor een nieuwe baseline en pay-off.”

Met één gezicht naar buiten

Het merkontwerp staat. Nu kunnen we met één gezicht naar buiten. Het ontwerp vertalen we naar een moderne website met een krachtige uitstraling. De website is essentieel voor het lanceren van een doordachte Europese campagne. Online via LinkedIn, maar ook offline. Parallel hieraan rollen we een complete huisstijl uit: van briefpapier en PowerPoint-sjablonen tot een nieuwsbrief, social media toolkit, materialen voor beurzen, brochures, direct mailings en meer. Elk onderdeel ademt Nordsol uit, onmiskenbaar.

Resultaat?

 • Een trots gevoel voor iedereen. Nieuwe energie!
 • Het verhaal dat verteld moet worden is eenvoudiger, strakker, minder technisch
 • We zien toename in verkeer op website en volgers op LinkedIn
 • We zien over alle kanalen meer interactie
 • We hebben mooie projectaanvragen, precies in onze ‘sweetspot’

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.