Van een start-up naar een scale-up.

Hoe worden we beter zichtbaar?

SemperPower ontwikkelt, financiert en exploiteert grootschalige energieoplslagsystemen (EOS). Jacob Jan Stuyt, Commercieel Directeur belt. “We gaan opschalen, hoe worden we beter zichtbaar in Nederland?” Precies ons specialisme. En dus, aan de bak. Tijdens de sessies met het managementteam duiken we diep in de kennis van de organisatie, markt en uitdagingen. We kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen waarmee we alle nodige informatie verzamelen. Dit leidt tot een nieuwe merkstrategie.

 • Klant

  SemperPower

 • Diensten

  Merkpositionering, merkstrategie, creatief concept, website, huisstijl, drukwerk

Het creatieve idee:

Gamechanger in energy storage.

De merkstrategie krijgt vorm in een krachtig merkconcept: “Gamechanger in energy storage.” Eindelijk is er een oplossing om duurzaam verkregen energie efficiënt op te slaan. SemperPower is daarmee een belangrijke schakel in het versnellen van de energietransitie. Het bedrijf is op missie om de weg vrij te maken voor een duurzamere wereld door betrouwbare schone energieopslag toegankelijk te maken.

Met één gezicht naar buiten

Het merkontwerp staat. Nu kunnen we met één gezicht naar buiten. Het merkontwerp wordt vertaald naar een moderne website met een helder verhaal. Parallel hieraan rollen we een complete huisstijl uit: van briefpapier en PowerPoint-sjablonen tot een nieuwsbrief, social media toolkit, materialen voor beurzen, brochures en meer. Elk onderdeel ademt SemperPower uit, onmiskenbaar.

Resultaat?

 • Een trots gevoel voor iedereen. Wow wat een gaaf bedrijf hebben we. Dat gevoel.
 • We weten veel beter de argumentatie per doelgroep. Dat werkt goed voor sales
 • We zien over alle kanalen meer interactie
 • Veel reacties op onze vacatures
 • Veel aanvragen voor onze oprichters om kennis te delen

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.