Gamechanger in energy storage.

SemperPower

Strakke merkstrategie voor scale-up SemperPower uit Utrecht

Giga Batterijen

SemperPower heeft als missie de energietransitie te versnellen door de toepassing van grootschalige energieopslag. De mogelijkheid om duurzame energie op te slaan was tot voor kort de ontbrekende schakel in de energietransitie. Maar nu zijn ze er: giga batterijen.

Renewable energy

In 2020 ontstaat SemperPower uit een samenwerking van drie slimme koppen, allen met veel ervaring in renewable energy. Drie jaar later, in 2023, klopt SemperPower bij MasterMakers aan. De basis staat; het team, de businesscase, een eerste project en nu mag de wereld het weten. SemperPower is ‘on a mission’, namelijk de grootste worden in energie opslag.

Focus sessie en Brand Fundament

Net als elk project starten we met een focussessie. Daarna doorlopen we voortvarend de stappen om te komen tot een BrandFundament. De merkidentiteit, het merkconcept en merkontwerp worden vastgelegd, geboren en ontworpen. Het bestaande logo krijgt een restyle.

Merkstrategie én activatie

Het BrandFundament geeft richting voor Merk Activatie. Ook dat doen we samen. MasterMakers ontwerpt en bouwt de website, PowerPoint sjablonen, Word sjablonen. Ook leveren we een merk activatieplan, social media pakket, e-mail nieuwsbrief en richten we een BrandHouse in. Net zoals al klanten van MasterMakers heeft SemperPower hiermee een digitale verzamelplaats van alle communicatie instrumenten, inclusief Brandguide.

De energietransitie versnellen, samen met SemperPower

Brand Strategie Abonnement

Om te zorgen dat de merkstrategie strak uitgerold wordt het eerste jaar, sluit SemperPower een Brand Strategie Abonnement af. Elke maand samen om tafel. Een strategische sessie om data te bespreken, activiteiten te evalueren, nieuwe ideeen te genereren en om regie te houden op het activatieplan.

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.