Wat je nu ziet, dat zijn
we allang niet meer

Ellen van Leusden belt. Partner van notariskantoor van Grafhorst. “Het is tijd voor vernieuwing. Wat je nu ziet is ooit heel passend geweest, maar we zijn veranderd. Hoe vertalen we dat naar een website?” Aan de slag! In sessies met het hele team leren we elkaar, de markt en de uitdagingen kennen en krijgen we alle relevante informatie boven tafel. We kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Dit leidt tot een heldere merkstrategie.

  • Klant

    Van Grafhorst notarissen

  • Diensten

    Merkpositionering, merkstrategie, logo, creatief concept, website, huisstijl, drukwerk

Het creatieve idee:

de kapstok voor toekomstige communicatie

De merkstrategie krijgt gestalte in een treffend merkconcept: “De grote momenten in je leven”. Van Grafhorst kiest ervoor om niet langer de focus te leggen op diensten, maar op die belangrijke levensmomenten. Momenten waarop de expertise van een notaris onmisbaar is, zoals trouwen, scheiden, erven, of het starten van een onderneming. Dit vormt de basis voor alle toekomstige communicatie.

Met één gezicht naar buiten

Het merkontwerp is geboren. En nu kunnen we met één gezicht naar buiten! Het merkontwerp wordt vertaald naar een onderscheidende heldere website met warme uitstraling. Daarna volgen alle andere instrumenten. De complete huisstijl, van briefpapier, sjablonen, kerstkaarten tot de complete kantoorinrichting. Alles herkenbaar Van Grafhorst.

Resultaat?

  • Een trots gevoel voor iedereen. Nieuwe energie!
  • Als je het juiste verhaal vertelt, trek je klanten aan die bij je passen.
  • Veel meer reacties op vacatures

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.