Wij zijn veranderd! Kunnen jullie ons helpen ons nieuwe verhaal te vertellen en te visualiseren?

In 2007 waren we al branding partner bij de oprichting van Purpose. Vijftien jaar later werken we nog altijd met veel enthousiasme samen. In 2023 om de herpositionering vorm te geven. Purpose groeit en bloeit. Tijd voor een professionaliseringslag. In strategie, design en copy. In sessies met een goede afvaardiging van het hele bedrijf kijken we van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Dit vormt de basis voor een vernieuwde merkstrategie.

 • Klant

  Purpose

 • Diensten

  Merkpositionering, merkstrategie, creatief concept, campagne, logo, copy
website, huisstijl, drukwerk

Het creatieve idee:

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen.

Ongeacht waar je wieg heeft gestaan.

We zetten de merkstrategie om in een fris merkconcept. We schrijven de brandstory, introduceren een nieuwe baseline en ontwikkelen samen in een sessie merkwaarden. De pay-off blijft intact. Anders denken, anders doen. Net als het logo, al vijftien jaar een blikvanger, ook door ons ontworpen. En je ziet: het is tijdloos; we zijn er trots op. Het vernieuwde merkconcept laat zien dat Purpose innovatieve oplossingen realiseert. De ‘oogst’ van onderzoek-, strategie- en innovatiepraktijk. Het sluit naadloos aan bij het archetype van ‘de schepper’.

Met één gezicht naar buiten

Het merkontwerp wordt vertaald naar een moderne website met een rustige uitstraling. De ‘rebirth’ van Purpose wordt op feestelijke wijze met het hele team gevierd. Het verhaal is aangescherpt, de website doorontwikkeld, maar het past nog exact bij alle overige communicatie instrumenten die eerder al door ons zijn ontwikkeld. Beachflags, muurdecoratie, powerpoint sjablonen, socialmedia toolkit, huisstijl, nieuwsbrief en kantoorartikelen.

Resultaat?

 • Een trots gevoel voor iedereen. Nieuwe energie!
 • We kunnen nu veel beter vertellen waar we van zijn en wat we doen
 • We weten goed wat ons onderscheidend vermogen is, waardoor we meer klanten in de ‘sweetspot’ aantrekken
 • We zien over alle kanalen meer interactie
 • Mensen willen bij ons werken! We krijgen veel meer open sollicitaties

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.