Hoe kunnen we ons sterker naar
buiten presenteren. In tekst. En online?

K2 belt. Anne Czyzewski, mede-partner van K2, aanpakkers van maatschappelijke vraagstukken in het sociale domein. “Kunnen jullie ons helpen met tekst? En hoe zouden we ons sterker online kunnen presenteren?”. Aan de slag! In sessies met het hele team, leren we elkaar, de markt en de uitdagingen kennen en krijgen we alle relevante informatie boven tafel. We kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Dit leidt tot een nieuwe merkstrategie.

  • Klant

    K2

  • Diensten

    Merkpositionering, merkstrategie, logo, creatief concept, website, huisstijl, drukwerk

Het creatieve idee:

Wij geloven dat er zoveel beter kan

De merkstrategie vertalen we naar een krachtig merkconcept: “Wij geloven dat er zoveel beter kan.” Dagelijks zet K2 zich in om mensen in een kwetsbare positie in staat te stellen een goed leven te leiden. Dit geloof wordt gedragen door het hele team, een unieke groep mensen die, elk op hun eigen manier, gedreven zijn om een verschil te maken in het sociaal domein.

Met één gezicht naar buiten

Het merkontwerp staat. Nu kunnen we met één gezicht naar buiten. Het merkontwerp wordt vertaald naar een moderne website met warme uitstraling. Tegelijkertijd volgen alle andere instrumenten; de complete huisstijl: briefpapier, powerpoint sjablonen, nieuwsbrief, socialmedia toolkit, alles herkenbaar K2.

Resultaat?


  • Een trots gevoel voor iedereen. Nieuwe energie!
  • Richting voor medewerkers, helderheid in de markt
  • Meer mooie projecten
  • Veel meer reacties op vacatures

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvende afspraak in
of bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.