Slimme PowerPoint-sjablonen die je snel kunt maken

Een sterke pitch verdient een profi verpakking

Jouw pitch is sterk, je staat honderd procent achter je huisstijl en visuele identiteit. Maar nu wil je nog presentaties kunnen maken die jouw goede verhaal kracht bijzetten. Een professionele PowerPoint-presentatie. Eén die hetzelfde gevoel oproept als je mooie website. Eén die je zelf kunt maken in niet al te veel tijd. MasterMakers uit Utrecht is expert in advies over en ontwerp van een sterk verhaal én in de vertaling ervan naar de bouw van een slim PowerPoint-sjabloon.

Slimme sjablonen die aansluiten bij al jouw communicatiemiddelen

Met een PowerPoint-sjabloon ontwikkeld en gebouwd door MasterMakers uit Utrecht heb je een krachtig communicatiemiddel om altijd een goede indruk te maken op je publiek. De PowerPoint maak je zelf! Nog nooit was het zo gemakklijk om zelf een presentatie te maken die er fantastisch en conform huisstijl uitziet. Een must als je wil werken aan het versterken van jouw merk. Bovendien zorg je voor continuïteit, omdat iedereen binnen jouw organisatie nu in staat is om tot een professioneel resultaat te komen, zonder frustraties of verlies van kostbare tijd.

5 tips voor een Powerpoint sjabloon dat werkt

Lees meer

Een profi PowerPoint is meer dan een logo plaatsen

Bij ons is een PowerPoint-sjabloon meer dan slechts kleuren, lettertype en logo instellen in PowerPoint. We zetten onze kennis en ervaring van communicatie, design en techniek in om samen met jou een PowerPoint-template op maat te ontwikkelen, als onderdeel van je branding. Met een goed doordachte opzet, prachtig design, slimme techniek en altijd gebruiksvriendelijk.

Suzan_rond

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.