Waarom wij MasterMakers heten

Door

Op onze website en overal waar we communiceren, popt een blauw cirkeltje met een hond op. Wie zijn de MasterMakers en wat doet die hond daarbij?

Waarom branding bureau MasterMakers zo heet?

MasterMakers, de naam van ons bureau. Dat zeg je op z’n Nederlands, dus met twee a’s ;). Wellicht verwarrend, want het is toch een samenstelling van Engels en Nederlands? De uitspraak is met een reden. We willen dat je even nadenkt en stilstaat: wat lees ik eigenlijk? Daar heb je aandacht voor nodig.

De Masters en de Makers

Wij bij MasterMakers zijn Masters in strategie en communicatie; dat zeggen we met trots. Onmisbaar in ons team zijn daarnaast de Makers: de designers en developers die zorgen dat alles er goed uitziet én goed werkt. Masters en Makers: een gouden combinatie.

MasterMakers magazine over branding thuis ontvangen?

Vraag gratis aan

Ons logo en Mazzel

En dan de hond in ons logo. Hij heeft zelfs een naam: Mazzel. Dat is niet zonder reden: ons eigen superhandige CMS-systeem heet namelijk Mazzel. Wie daar gebruik van maakt heeft dus Mazzel.

Mazzel staat voor ons symbool voor alles wat met communicatie te maken heeft. Een hond voelt namelijk heel goed emoties aan en daar reageert hij bijvoorbeeld vrolijk, speels of alert op. In onze Mazzel komen veel verschillende eigenschappen bij elkaar. Heb je even? Hij is sociaal, vriendelijk, enthousiast, betrouwbaar, actief, altijd in beweging en vol energie. Daarnaast onafhankelijk, zelfstandig, eigenwijs en eigenzinnig. En snel, met een scherp oog voor wat nodig is. Vandaar dat oog dat uit z’n kop piept. Tenslotte, hij gaat uitdagingen aan en kan goed functioneren in chaos. Allemaal zaken waar een echte MasterMaker zich in herkent en hoe wij met anderen omgaan. En waarvan we hopen dat jij dat ook ziet.

Moos

En ja, we hebben ook een echte bureauhond, alleen heet ie anders: Moos! Best kans dat je Moos ontmoet als je bij ons koffie komt drinken.