Hi creatieve projectmanager,
wij zoeken jou

Jij coördineert projecten, regelt alles intern en extern. Je hebt daarnaast oog voor design, zit volop creatieve ideeën, kunt leuk schrijven en gaat altijd voor het beste. Je kunt schakelen tussen gevoel en ratio. Kortom, je bent zowel creatief als gestructureerd. Je werkt als ‘marcommer’ en content creator voor bestaande klanten, denkt mee als merkstrateeg en coördineert (re)branding trajecten als projectmanager.

Merkdenken. Dat is ons vak. Organisaties zien en benaderen als een merk. Zo helpen we hen om goed te weten wie ze zijn en waarvoor ze staan en voeren we dit door in alles wat we voor ze maken. We adviseren over merkstrategie, ontwerpen visuele identiteiten en ontwikkelen communicatie-instrumenten voor B2B. We laten merken groeien, bedenken creatieve campagnes en maken websites, video’s, billboards, magazines, brochures, noem maar op. Het doel is altijd een nieuw idee of organisatie zichtbaar te maken. Online en offline. Lijkt je dat wat, om aan de wieg te staan van een nieuw merk, (re)branding trajecten te begeleiden en b2b-organisaties te helpen om hun merk te versterken en te activeren? Dan zoeken we jou!

Lijkt je dat wat, om (re)branding trajecten te begeleiden en b2b-organisaties te helpen om hun merk te versterken en te activeren?

About the job

We noemen de functie die vacant is ‘projectmanager’, maar er schuilt in jou een merkstrateeg met veel gevoel voor taal, design en conceptontwikkeling. Je bent zowel creatief als gestructureerd. Je hebt gevoel voor design, houdt van schrijven, maar bent ook een echte projectmanager. Waar hebben we jou voor nodig?

 • Projectmanagement. Het coördineren van grote en kleine projecten, vaak voor meerdere klanten tegelijk. Bijvoorbeeld een website doorontwikkeling, of een volledig (re)branding-traject. Jij bewaakt de voortgang en het eindresultaat door te sturen op inhoud, kwaliteit, budget, tijd en organisatie.
 • Accountmanagement. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. Je bent behulpzaam en servicegericht. Je snapt wat je zelf op kunt pakken en wat je naar wie door moet zetten binnen het team, en je bent altijd alert op de vraag-achter-de-vraag.
 • MarCom-werkzaamheden. Het uitvoeren van marcom-activiteiten voor klanten. Drukwerk regelen, nieuwe content plaatsen, nieuwsbrieven versturen, posts plaatsen en meer.
 • Creatieven aansturen. Het brieven en pro-actief begeleiden van onze specialisten binnen deze projecten; zoals de strateeg, conceptontwikkelaar, copywriter, designer, developer, fotograaf, noem ze maar op. Je kan lezen en schrijven met alle disciplines.
 • Conceptontwikkeling. Het bedenken van online communicatie-uitingen, zoals LinkedIn-posts, nieuwsbrieven, nieuws-items op de website, blogs, cases en meer. Met gemak pitch jij onze ideeën bij de klant.
 • Content creatie. Copywriting voor de uitingen die je hebt gedacht. Voor de benodigde visuals heb je ook ideeën en schakel je met onze designers.
 • Vakkennis van branding. Hier is eigen vakkennis en kunde op het gebied van branding van belang en in het verlengde hiervan kennis van communicatie, (online) marketing en design.

Je bent zowel creatief als gestructureerd. Je hebt gevoel voor design, houdt van schrijven, maar bent ook een echte projectmanager.

Jij hebt in ieder geval

 • Minimaal 3-5 jaar aantoonbare professionele ervaring in een soortgelijke functie, liefst aan bureauzijde. Maar meer mag ook!
 • Een relevant hbo-/wo-diploma en wo-(denk)niveau.
 • Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Nederlands is je moedertaal. Je spreekt, schrijft en denkt in vloeiend Nederlands. Je bent communicatief vaardig en je schrijft graag, gemakkelijk en foutloos Nederlands. Ook kun je goed Engels.
 • Je bent handig met MS Office & Teams, applicaties in het algemeen en werkt graag op een Macbook.
 • Ervaring met WordPress, BaseCamp, MS Teams, Google Drive en Hubspot is een pré. Of je maakt je nieuwe tools snel eigen.

Dit ben jij ten voeten uit

Jij bezit de unieke mix van creativiteit en gestructureerd werken en denken. Je bent thuis in stijl, design, conceptontwikkeling en creatief schrijven, maar tegelijkertijd ben je een meester in projectmanagement, met een voorliefde voor structuur, goede briefings en planningen.

Met een helikopterview bovenop je schouders, zul je nooit worden beticht van chaos. Je kunt moeiteloos schakelen tussen projecten van uiteenlopende omvang voor verschillende klanten. Prioriteiten stellen en plannen is voor jou een eitje.

Jouw kracht ligt in de uitvoering. Je bent iemand die niet alleen ideeën bedenkt, maar ze ook met succes tot realiteit brengt. Klantcontact verloopt voor jou van nature soepel, omdat je een intrinsieke interesse hebt in anderen. Je luistert liever naar de klant dan naar jezelf, maar als dat nodig is, ben je niet bang om kritisch te zijn. Jij bent immers de specialist.

Branding en communicatie zijn jouw passies. Je begrijpt de innerlijke werking ervan en bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en inzichten. In het team ben jij degene die graag deelt wat je ziet en hoe branding voor jou werkt.

Nauwkeurigheid en aandacht voor detail zijn verankerd in jouw DNA. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit. En je waardeert feedback, zowel geven als ontvangen.

Flexibiliteit is een van je sterke punten. Je hebt er geen moeite mee als de dag anders verloopt dan gepland, zelfs in een creatieve omgeving waar structuur niet altijd vanzelfsprekend is. Bovendien geef je de voorkeur aan werken op kantoor, waar je energie haalt uit samenwerking en gelooft in de kracht van synergie.

Voor onze klanten doen wij het liefst alles. Het doel is altijd een nieuw idee of een organisatie zichtbaar te maken. Online en offline.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een inspirerende, creatieve en ontspannen werkomgeving. ‘Het voelt niet als werk’ klinkt cliché, maar roepen de MasterMakers regelmatig.
 • Positief ingestelde fijne collega’s met wie je de mooiste dingen laat ontstaan.
 • Het aantal FTE (32 – 40 uur) stemmen we samen af, afhankelijk van jouw situatie.
 • Gezonde lunches ‘on the house’, lekkere koffie en afwisselend werk.
 • Een positief, gezellig team. Ieder kwartaal komen de MasterMakers samen voor ‘Kennisdelen & Bites’. En we gaan samen lekker uit eten, bezoeken de waddeneilanden of plannen een MM picknick met partners en kids.
 • Creatieve vrijheid en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Een goed salaris passend bij jouw werkervaring.
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
 • Uiteraard alle software en hardware die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.
 • Een startdatum die jou uitkomt, maar het liefst zo snel mogelijk 🙂

Hier kom je terecht

Wij werken met een klein team van ervaren specialisten, met veel eigen verantwoordelijkheid en respect voor elkaars werk. Onze klanten werken B2B en zijn vaak innovatieve scale-ups of coalities uit de zorg of onderwijs. We hebben een open cultuur, waar niemand terugdeinst om nieuwe dingen te leren, ideeën te delen en anderen te inspireren. Ons kantoor bevindt zich in het moderne en bruisende HNK op loopafstand van de Twijnstraat en het Centraal Station.

Jouw droombaan?

Te laat.. Reageren kon helaas tot 15 november 2023. Maar wij staan altijd open voor nieuwe gedreven mensen. Stuur je open sollicitatie naar ikwildiebaan@mastermakers.com.