Professionele webdesign op maat in Houten

Professionele webdesigners voor jouw B2B-behoeften

Ben je op zoek naar een ervaren bureau in de buurt van Houten om jouw bedrijf de perfecte online aanwezigheid te geven? Kijk dan niet verder. MasterMakers biedt webdesign voor organisaties in Houten.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van verbluffende websites die jouw merk tot leven brengen. Ons deskundige team van webontwikkelaars en ontwerpers zorgt ervoor dat jouw content zich onderscheidt van de rest. Benieuwd naar wat MasterMakers voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk hier onze website.

Tijd voor een metamorfose en een nieuw webdesign? Wij gaan graag samen aan de slag.

Neem contact op

Onze webdesign diensten in Houten

Bij MasterMakers zijn we gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte websites voor bedrijven in en rond Houten. We begrijpen dat elk bedrijf andere webdesign behoeften heeft, dus we werken nauw samen met onze klanten om een website te ontwikkelen die voldoet aan hun specifieke doelen en doelstellingen.

Webdesign Houten is gespecialiseerd in maatwerk, het ontwerpen van websites, het ontwikkelen van mobiele apps, SEO optimalisatie in samen werking met onze partner Marketing Concepts, user experience design, content creatie en meer. Daarnaast bieden wij ook doorlopende ondersteuning en onderhoud, evenals het bijhouden en rapporteren van analyses na de lancering.

Webdesign in Houten – Wat betekent het precies?

Webdesign is een vakgebied dat volledige aandacht vereist. Het gaat niet alleen om het ontwerpen van een mooie website, maar ook om het zorgen voor een goede gebruikerservaring en zoekmachine optimalisatie. Om dit te bereiken, zijn verschillende disciplines nodig, zoals grafisch ontwerp, interface ontwerp, programmering en onderhoud.

Een goede website is niet alleen aantrekkelijk, maar ook functioneel en gemakkelijk in gebruik. Als professionele webdesigner nabij Houten nemen wij deze verantwoordelijkheid serieus en zorgen wij ervoor dat onze klanten een website krijgen die niet alleen mooi is, maar ook effectief.

Mooi werk! Maatwerk website Chemrade.

Lees de case

7 stappen met MasterMakers om een
maatwerk webdesign te laten maken

1. Strategie: Vaststellen merkidentiteit

Om een goede website te laten bouwen, moet je eerst antwoord kunnen geven op strategische vragen. Vragen zoals: wat is de drive van de werknemers, wat is jullie missie, wat wil je bereiken, wie wil je aanspreken, wat beloof je, waarom zijn jullie anders, welk gevoel wil je oproepen, wat zijn de merkwaarden. Waar sta je nu en waar wil je staan volgend jaar?

Bij MasterMakers uit Utrecht organiseren we sessies om deze informatie boven water te krijgen. Met deze informatie formuleren we de de merkidentiteit. Oftewel het Merkfundament, zoals wij dat graag noemen. Je ziet nog niets, maar de uitgangspunten van je merk positionering staan vast. Vergelijk het met het fundament van een huis.

2. Design: Merkconcept en merkontwerp

Als de strategie helder is, kan het creatieve team van MasterMakers aan de slag. Copywriters en designers werken samen om een creatief merkconcept te bedenken. Dat is de vertaling van de merkidentiteit naar de buitenwereld. En de designers werken aan het merkontwerp. De designers maken keuzes in stijl, kleuren, lettertypes, beeldtaal en tone-of-voice.

3. Webdesign: Alle pagina’s

En zo komen we weer terug bij de website. Het bouwen is niet moeilijk, maar het goede bouwen is een kunst. We hebben in stap 2 vastgesteld hoe we naar buiten gaan treden en hoe dat eruit ziet. Nu kunnen we het merkontwerp doorvertalen naar het ontwerp van de website.

Hierbij gaan we er nu vanuit dat de navigatiestructuur is vastgesteld. De designers ontwerpen alle pagina’s op basis van de gewenste navigatiestructuur. Ook ontwerpen ze een aparte mobiele versie, want voor sommige klanten geldt zelfs: mobile first.

4. Webdevelopment: bouw maatwerk website

Als alle designs zijn goedgekeurd, gaan de designs naar onze webdevelopers. Vergelijk het ook hier met de bouw van een huis. Als alle tekeningen helemaal kloppen en definitief zijn, dan pas gaan de aannemers bouwen. Tijdens de bouw worden geen wijzigingen gemaakt in het ontwerp.

Dat gaat bij het bouwen van websites net zo. In de bouwfase koppelen onze developers de voorkant van de website (HTML, wat je ziet) aan de achterkant van een website. De achterkant is je CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kun je je website onderhouden en actueel houden.

5. Content vullen: teksten & beeld plaatsen

Een website op maat laten maken, ontslaat je niet van het maken van content. Als de website is gemaakt, krijgt de klant een link. De maatwerk website is online, maar niet live. De klant kan nu zelf teksten, beeld en videos plaatsen of wijzigen.

Sommige klanten vullen zelf de hele website met content, de meeste klanten die een maatwerk website laten maken, laten dat graag aan MasterMakers over. Wij zorgen dan voor alles. Het maken van videos, het schrijven van teksten, vertalingen, nieuwsberichten, etc.

6. Viermoment: Maatwerk website kan live

En dan is daar het moment. De website op maat klopt aan alle kanten en gaat live. Altijd een goed moment om ook even klanten te berichten. De nieuwe maatwerk website straalt ambitie uit, is modern en vertelt het verhaal precies goed.

Dat was het idee natuurlijk, daarom laat je een website op maat maken. Vaak maakt MasterMakers dan ook een Social Toolkit, zodat alle medewerkers en kanalen dezelfde uitstraling hebben. Denk hierbij aan headers van social media, mailfooters, teamsachtergronden, etc.

7. Review: Na 3 maanden

En als de maatwerk website staat, komen we altijd drie maanden later bij elkaar om de site te reviewen. Wat is de feedback, klopt alles, waar kunnen er nog punten op de i, zijn er nog vragen over de werking van het CMS? Een review is natuurlijk ook altijd het begin van nieuwe vragen. Als de identiteit en ambitie online staat, willen bedrijven dit ook uitstralen en herkent worden in andere uitingen. Denk aan beursitems, salespresentaties, PPT sjablonen en interne communicatie instrumenten.

'Wat je nu ziet van ons is niet meer wie we zijn'. Tijd voor een nieuw webdesign!

Neem contact op

Onze aanpak als webdesigner in Houten

Wij geloven in een holistische benadering van webdesign in Houten. Dat betekent dat we beginnen met het begrijpen van het algemene doel van het project; wat wil je bereiken? Zodra we dit weten, gebruiken we onze ervaring samen met geavanceerde technologie om het best mogelijke product voor onze klanten te leveren.

Wij bouwen websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, gebruiksvriendelijk zijn en er geweldig uitzien op elk apparaat of browser. We richten ons ook op het veilig en up-to-date maken van jouw website met de laatste standaarden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw website gehackt wordt of kwetsbaar is.

Daarnaast overleggen we met jou of we meerdere widgets in de website kunnen zetten die jou onderscheiden van de concurrent. Genoeg werkzaamheden binnen webdesign Houten dus.

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.

Ons team van webdesigners in Houten:

Ons team bestaat uit ervaren webdesigners die het belang begrijpen van het creëren van iets unieks voor elke klant. We zijn trots op het leveren van kwaliteitswerk binnen deadlines, terwijl we toch een uitstekende klantenservice bieden. Dit gedurende het hele proces van begin tot eind.

Ons team van webdesigners in Houten werkt hard om ervoor te zorgen dat jij als onze klant precies krijgt wat je nodig hebt; een prachtige website die de boodschap van jouw merk weerspiegelt. Hierdoor weet jij je te onderscheiden van de concurrent.

Kies MasterMakers als jouw webdesigner in Houten

Bij MasterMakers begrijpen we hoe belangrijk het is voor bedrijven in Houten om een effectieve website te hebben die hun merk professioneel en accuraat online vertegenwoordigt. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites voor bedrijven, staat ons team klaar om je te helpen iets opmerkelijks te creëren!

Bekijk ons portfolio vandaag nog of neem direct contact op. We horen graag van jou.