MasterMakers is jouw website bouwer in Utrecht!

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in Utrecht en op zoek naar een prachtige, snelle én gebruiksvriendelijke website? Neem dan nu contact op met MasterMakers, dé websitebouwer in de omgeving van Utrecht.

Of je nu vanaf nul begint of een bestaande website vernieuwt, wij kunnen je helpen een moderne, geavanceerde website te maken die zal opvallen voor je klanten.

Toe aan een nieuwe website? Schakel dan nu MasterMakers in, dé websitebouwer in Utrecht

Neem contact op

Website op maat

Bij MasterMakers begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen behoeften heeft als het gaat om webdesign. Daarom bieden wij pakketten aan met op maat gemaakte website ontwerpen. Natuurlijk afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Onze ervaren ontwerpers zullen met je samenwerken om een look en feel te creëren die je merk perfect weerspiegelt, terwijl ze de bruikbaarheid en SEO rankings in gedachten houden.

SEO optimalisatie

We weten hoe belangrijk het voor bedrijven is dat hun websites hoog scoren op de pagina’s met zoekmachineresultaten (SERP’s). Daarom zijn al onze ontwerpen voorzien van ingebouwde SEO optimalisatie, zodat je site beter gevonden wordt door potentiële klanten.

We werken samen met een ervaren online marketing bureau, die gebruik maakt van zoekwoordenonderzoek en technieken voor content optimalisatie om ervoor te zorgen dat je website de zichtbaarheid krijgt die hij verdient.

Technische ondersteuning

We maken niet alleen websites. We bieden ook voortdurende technische ondersteuning. Als je website eenmaal draait, is ons team er om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen, advies te geven over updates of aanpassingen, en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Ons team heeft uitgebreide kennis van webdesign trends en best practices, zodat je gerust kunt zijn dat je kennis en ervaring tot je beschikking hebt wanneer dat nodig is.

Mooi werk! Maatwerk website Chemrade

Lees de case

De 7 stappen van websitebouwer MasterMakers om een website te maken

1 Strategie: Vaststellen merkidentiteit

Om een goede website te laten bouwen moet je eerst antwoord kunnen geven op strategische vragen. Vragen zoals: wat is de drive van de mensen van je organisatie, wat is jullie missie, wat wil je bereiken, wie wil je aanspreken, wat beloof je, waarom zijn jullie anders, welk gevoel wil je oproepen, wat zijn de merkwaarden. Waar sta je nu en waar wil je staan volgend jaar?

Bij MasterMakers Utrecht organiseren we sessies om deze informatie boven water te krijgen. Met deze informatie formuleren we de de merkidentiteit. (Merkfundament). Je ziet nog niets, maar de uitgangspunten van je merk positionering staan vast. Vergelijk het met het fundament van een huis.

2 Design: Merkconcept en merkontwerp

Als de strategie helder is, kan het creatieve team van MasterMakers aan de slag. Copywriters en designers werken samen om een creatief merkconcept te bedenken. Dat is de vertaling van de merkidentiteit naar de buitenwereld. En de designers werken aan het merkontwerp. De designers maken keuzes in stijl, kleuren, lettertypes, beeldtaal en tone-of-voice.

3 Webdesign: Alle pagina’s

En zo komen we weer terug bij de website. Het bouwen is niet moeilijk, maar het goede bouwen is een kunst. Nu kunnen we het merkontwerp doorvertalen naar het ontwerp van de website.

Hierbij gaan we er vanuit dat de navigatiestructuur is vastgesteld. De designers ontwerpen alle pagina’s op basis van de gewenste navigatiestructuur. Ook ontwerpen ze een aparte mobiele versie, want voor sommige klanten geldt zelfs: mobile first.

4 Webdevelopment: bouw van een maatwerk website

Als alle designs zijn goedgekeurd gaan de designs naar onze webdevelopers. Vergelijk het ook hier met de bouw van een huis. Als alle tekeningen helemaal kloppen en definitief zijn, dan pas gaan de aannemers bouwen. Tijdens de bouw worden geen wijzigingen gemaakt in het ontwerp.

Dat gaat bij het bouwen van websites net zo. In de bouwfase koppelen onze developers de voorkant van de website (HTML, wat je ziet) aan de achterkant van een website. De achterkant is je CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kun je je website onderhouden en actueel houden.

5 Content vullen: teksten & beeld plaatsen

Een website op maat laten maken ontslaat je niet van het maken van content. Als de website is gemaakt, krijgt de klant een link. De maatwerk website is online, maar niet live. De klant kan nu zelf teksten, beeld en videos plaatsen of wijzigen.

Sommige klanten vullen zelf de hele website met content, de meeste klanten die een maatwerk website laten maken, laten dat graag aan MasterMakers over. Wij zorgen dan voor alles. Het maken van videos, het schrijven van teksten, vertalingen, nieuwsberichten, etc.

6 Viermoment: Maatwerk website kan live!

En dan is daar het moment. De website op maat klopt aan alle kanten en gaat live. Altijd een goed moment om ook even klanten te berichten. De nieuwe maatwerk website straalt ambitie uit, is modern en vertelt precies het goede verhaal.

Dat was het idee natuurlijk, daarom laat je een website op maat maken. Vaak maakt MasterMakers dan ook een Social Toolkit, zodat alle medewerkers en kanalen dezelfde uitstraling hebben. Denk hierbij aan headers van social media, mailfooters, teamsachtergronden, etc.

7 Review: Na 3 maanden

En als de maatwerk website staat, komen we altijd drie maanden later bij elkaar om de site te reviewen. Wat is de feedback, klopt alles, waar kunnen er nog punten op de i, zijn er nog vragen over de werking van het CMS? Een review is natuurlijk ook het begin van weer nieuwe vragen. Omdat klanten die er eindelijk online helemaal bijstaan zoals het bij hun identiteit en ambitie past, ook willen dat dezelfde uitstraling herkent wordt in andere uitingen. Denk aan beursitems, Salespresentaties, PPT sjablonen en interne communicatie instrumenten.

'Wat je nu ziet van ons is niet meer wie we zijn'. Tijd voor een nieuw webdesign!

Neem contact op

Mooi werk! Webdesign op maat voor Common Futures

Lees de case
Suzan_rond

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.