Wordpress maatwerk

Een WordPress maatwerk website; straal uit wie je bent

Stel dat je een website wil maken met WordPress, maar je niet weet hoe je hier mee te werk moet gaan. Dan kan Master Makers je helpen! Als aanbieder van maatwerk voor WordPress websites zijn wij gespecialiseerd in het creëren van unieke sites die precies zijn afgestemd op jouw behoeften.

Met WordPress als een van de meest gebruikte content management systemen ter wereld, is er geen betere manier om jouw website functioneel en voordelig te laten lopen. Lees hier waarom het gebruik van WordPress zo voordelig is jouw bedrijfswebsite willen laten ontwikkelen door Master Makers, een bedrijf die gespecialiseerd is in WordPress maatwerk.

Tijd voor een metamorfose en scherpe keuzes in communicatie? Wij gaan graag samen aan de slag met jouw branding.

Neem contact op

Wordpress Maatwerk eenvoudig voor MasterMakers

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in WordPress maatwerk, dan is MasterMakers dé partner voor jou. Met onze jarenlange ervaring en slimme inzicht, zijn we in staat om doordachte en creatieve oplossingen te bieden voor elke uitdaging op het gebied van WordPress.

Het vriendelijke en kundige team van experts begrijpt dat elk project uniek is en wij streven ernaar om nauw samen te werken met onze klanten om zo een resultaat te bereiken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dankzij onze kenbare vaardigheden, staat MasterMakers garant voor het leveren om kwaliteit als het gaat om WordPress Maatwerk.

Eenvoudig onderhoud en updates

WordPress maakt het ook eenvoudig om jouw website up-to-date te houden met regelmatige inhoudsupdates, bugfixes en beveiligingspatches. Met slechts een paar klikken op de knop kan je op de hoogte blijven van alle wijzigingen aan jouw website, zodat deze soepel en efficiënt draait.

Plus, als je ooit hulp nodig heeft met betrekking tot jouw website onderhoud of ontwikkelingstaken, Master Makers team is 24/7 beschikbaar om je te ondersteunen met eventuele vragen die je hebt over WordPress maatwerk.

Mooi werk. Maatwerk Wordpress website van Chemrade

Chemrade

Hoe Wordpress websites maatwerk zijn

Het navigeren van een website kan soms een ingewikkelde zaak zijn. Maar vrees niet! We behandelen onderwerpen zoals het kiezen van een logische hiërarchie, het effectief gebruik van een kruimelpad en het aanbieden van een gebruikersvriendelijke 404-foutpagina.

Bovendien leggen we uit hoe je ervoor kan zorgen dat bezoekers niet eindeloos hoeven te klikken om hun gewenste inhoud te vinden en hoe tekstlinks jouw navigatie-ervaring kunnen verbeteren.

Om jouw website helemaal up-to-date te houden, raden we bovendien aan om zowel een HTML sitemappagina als een XML sitemap bij Google aan te melden.

Tot slot geven we advies over het voorkomen dat zoekmachines jouw 404-foutpagina’s indexeren. Met onze praktische en professionele tips over WordPress maatwerk bent je goed op weg naar een website die slank, gebruiksvriendelijk en effectief is.

WordPress Maatwerk uitstekend geleverd door MasterMakers

Met de gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige onderhoudsmogelijkheden en uitgebreide plugin bibliotheek, is het geen wonder waarom zoveel bedrijven WordPress kiezen als hun CMS platform bij het ontwikkelen van hun websites door Master Makers.

Of je nu een online winkel bouwt of een blog lanceert, de toegang tot al deze krachtige tools maakt het ontwerpen van websites eenvoudiger dan ooit tevoren!

Dus als je op zoek bent naar een ervaren webdesign team dat gespecialiseerd is in het maken van aangepaste sites met behulp van WordPress – zoek niet verder dan Master Makers! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe zij je kunnen helpen met WordPress maatwerk.

7 stappen met MasterMakers om een
maatwerk website te laten maken

1. Strategie: Vaststellen merkidentiteit

Om het goede website te laten bouwen moet je eerst antwoord kunnen geven op strategische vragen. Vragen zoals: wat is de drive van de mensen van je organisatie, wat is jullie missie, wat wil je bereiken, wie wil je aanspreken, wat beloof je, waarom zijn jullie anders, welk gevoel wil je oproepen, wat zijn de merkwaarden. Waar sta je nu en waar wil je staan volgend jaar?

Bij MasterMakers Utrecht organiseren we sessies om deze informatie boven water te krijgen. Met deze informatie formuleren we de de merkidentiteit (Merkfundament). Je ziet nog niets, maar de uitgangspunten van je merk positionering staan vast. Vergelijk het met het fundament van een huis.

2. Design: Merkconcept en merkontwerp

Als de strategie helder is, kan het creatieve team van MasterMakers aan de slag. Copywriters en designers werken samen om een creatief merk concept te bedenken. Dat is de vertaling van de merkidentiteit naar de buitenwereld. En de designers werken aan het merkontwerp. Kijk, zo ziet het eruit! De designers maken keuzes in stijl, kleuren, lettertypes, beeldtaal en tone-of-voice.

3. Webdesign: Alle pagina’s

En zo komen we weer terug bij de website. Het bouwen is niet moeilijk, maar het goede bouwen. We hebben in stap 2 vastgesteld hoe we naar buiten gaan treden en hoe dat eruit ziet. Nu kunnen we het merkontwerp doorvertalen naar het ontwerp van de website.

Hierbij gaan we er nu vanuit dat de navigatiestructuur is vastgesteld. De designers ontwerpen alle pagina’s op basis van de gewenste navigatiestructuur. Ook ontwerpen ze een aparte mobiele versie, want voor sommige klanten geldt zelfs: mobile first.

4. Webdevelopment: bouw maatwerk website

Als alle designs zijn goedgekeurd gaan de designs naar onze webdevelopers. Vergelijk het ook hier met de bouw van een huis. Als alle tekeningen helemaal kloppen en definitief zijn, dan pas gaan de aannemers bouwen. Tijdens de bouw worden geen wijzigingen gemaakt in het ontwerp.

Dat gaat bij het bouwen van websites net zo. In de bouwfase koppelen onze developers de voorkant van de website (HTML, wat je ziet) aan de achterkant van een website. De achterkant is je CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kun je je website onderhouden en actueel houden.

5. Content vullen: teksten & beeld plaatsen

Een website op maat laten maken ontslaat je niet van het maken van content. Als de website is gemaakt is krijgt de klant een link. De maatwerk website is online maar niet live. De klant kan nu zelf teksten, beeld en videos plaatsen of wijzigen.

Sommige klanten vullen zelf de hele website met content, de meeste klanten die een maatwerk website laten maken, laten dat graag aan MasterMakers over. Wij zorgen dan voor alles. Het maken van videos, het schrijven van teksten, vertalingen, nieuwsberichten, etc.

6. Viermoment: Maatwerk website kan live!

En dan is daar het moment. De website op maat klopt aan alle kanten en gaat live. Altijd een goed moment om ook even klanten te berichten. Die zijn niet perse geïnteresseerd in jullie website maar wel in de boodschap die het uitstraalt. De nieuwe maatwerk website straalt ambitie uit, is modern en vertelt precies het goed verhaal.

Dat was het idee natuurlijk, daarom laat je een website op maat maken. Vaak maakt MasterMakers dan ook een Social Toolkit, zodat alle medewerkers en kanalen dezelfde uitstraling hebben. Denk hierbij aan headers van social media, mailfooters, Teamsachtergronden, etc.

7. Review: Na 3 maanden

En als de maatwerk website staat, komen we altijd drie maanden later bij elkaar om de site te reviewen. Wat is de feedback, klopt alles, waar kunnen er nog punten op de i, zijn er nog vragen over de werking van het CMS? Een review is natuurlijk ook altijd het begin van weer nieuwe vragen. Omdat klanten die er eindelijk online helemaal bijstaan zoals het bij hun identiteit en ambitie past, ook willen dat dezelfde uitstraling herkend wordt in andere uitingen. Denk aan beursitems, Salespresentaties, PPT sjablonen en interne communicatie instrumenten.

'Wat je nu ziet van ons is niet meer wie we zijn'. Tijd voor een rebranding!

Neem contact op

Wat zijn de kosten voor een Wordpress maatwerk website?

Een WordPress maatwerk website heb je vanaf € 10.000. Dat is dan webdesign en webdevelopment samen. Dan gaan we ervan uit dat je al een eigen merkidentiteit hebt. Zo niet dan gaan we met elkaar strategische sessies doen om de merkidentiteit te bepalen. Die kosten komen er dan bij.

Is een WordPress website op maat laten maken duur?

Een maatwerk website laten maken is een investering. Alleen … een maatwerk website vertelt precies het echte verhaal. Zodat het niet alleen goed is, maar ook het goede gevoel oproept.

Een maatwerk WordPress website gaat jaren mee. Soms wel tien jaar. Dan is een investering van € 10.000 niks op jaarbasis. Dus een maatwerk website laten maken is niet duur, maar dan moet je het wel in één keer goed doen, met de juiste partij.

Hoe goed vindbaar is een website op maat in Google?

Wil je een website op maat laten maken, dan starten we altijd met een zoekwoorden analyse door onze online marketing partner. Het resultaat hiervan bepaalt het ontwerp van de navigatie, inclusief alle landingspagina’s. De landingspagina’s van de website zijn de belangrijkste pagina’s waarop je gevonden wil worden.

Het mooie is dus ook dat je een maatwerk website rondom de belangrijkste zoekwoorden kunt optuigen. Dat is veel lastiger met een standaard website.

Daarom zeggen we dat een maatwerk website beter vindbaar is dan een standaard website. Mits een zoekwoordenanalyse uitgevoerd is en onderdeel is geweest van het navigatie ontwerp proces.

Wil je verder werken aan SEO & SEA? Dan gaan we samen met onze online marketing partner aan de slag met online marketing strategie en aanpak.

Mooi werk. Maatwerk Wordpress website Common Futures

Lees de case

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.