Maatschap voor Communicatie

Wat je nu van ons ziet, dat zijn we niet meer.

Henk Buis, partner Maatschap voor Communicatie uit Utrecht: “Onze website is niet meer van deze tijd. ‘Beter niet op kijken mensen’, dat straalden we uit. Ondertussen ontwikkelen we door met ons bureau, trekken nieuwe mensen aan en bouwen verder aan de mooiste projecten. En dan raken we aan de praat met onze gezellige buren in HNK en ze prikken even… “Hoe kan het zo zijn dat mensen met passie voor hun werk en prachtige projecten geen eigentijdse website hebben?” Patsboemraak. Nu is het genoeg, aan de slag ermee.”

“Samen met MasterMakers uit Utrecht lukt het om in twee sessies de merkidentiteit in woord te benoemen. MasterMakers vertaalt dat in onderscheidende designs waarin wij ons direct herkennen. ‘Ja, dat zijn we, dat voelt helemaal goed.’ Ons nieuwe merk is geboren en we ervaren het belang van werken met echt goede designers.”

“Processen die stroperig kunnen zijn blijken inspirerend. De merkidentiteit wordt doorvertaald naar communicatiemiddelen. Zes weken later hebben we een stralende website, een logo restyle en een compleet nieuwe huisstijl. Aan den lijve ervaren we hoe belangrijk de website is in onze branding. Onze mensen zijn trots, onze klanten zien veel beter waar we écht van zijn en de aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers is groter geworden. MasterMakers heeft ons slim en pragmatisch geholpen om goed te zien wie wij echt zijn.”

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.