Website laten maken in Amersfoort door MasterMakers

Als je op zoek bent naar een website of webapp die klanten zal aantrekken, is het belangrijk om te onthouden dat iets bouwen makkelijk is, maar iets goed bouwen vergt vakmanschap.

Je wil dat jouw website of web app een verlengstuk is van jouw merk en je wil dat bezoekers een positief gevoel hebben over jouw organisatie wanneer ze deze bezoeken.

Daarom nemen we bij Master Makers de tijd om te leren wie je bent en waarom klanten zich op jou moeten richten. Bij MasterMakers weet je zeker dat jouw website laten maken Amersfoort goed zal verlopen.

Toe aan een nieuwe website? Schakel dan nu MasterMakers in, de websitebouwer nabij Amersfoort

Neem contact op

Merk fundament als uitgangspunt voor website laten maken Amersfoort

Bij MasterMakers beginnen we met het leren kennen van onze klanten voordat we beginnen met hun website laten maken Amersfoort. We werken samen aan wat wij het Merk Fundament noemen om te begrijpen wie je bent en waarom klanten om jouw bedrijf zouden moeten geven.

We bespreken wie jouw doelgroep is, wat je uniek en relevant maakt, en hoe klanten er baat bij hebben om zaken met je te doen. Deze oefening helpt ons te begrijpen hoe we jouw sterke punten het beste online kunnen presenteren, zodat bezoekers snel en gemakkelijk meer te weten kunnen komen over jouw organisatie.

Jouw merk uitrollen in Amersfoort

Zodra het Brand Fundament is vastgesteld, is het tijd voor ons om uw merk uit te rollen over alle kanalen. Dit betekent dat elke uiting van uw merk – van kleurpaletten en typografische keuzes tot posts op sociale media – consistent is met de look en feel van uw hoofdwebsite of webapp.

Met deze aanpak zorgen we ervoor dat bezoekers een consistente ervaring hebben, ongeacht waar ze uw merk online tegenkomen. Dit zijn bijkomende diensten die wij heel graag doen als het gaat om website laten maken Amersfoort.

Een positieve gebruikerservaring creëren

Wij geloven in het creëren van positieve gebruikerservaringen voor alle websites en web apps die we bij Master Makers in Amersfoort ontwikkelen. Onderdeel hiervan is dat onze ontwerpen modern maar toch tijdloos zijn, zodat ze er niet na een paar jaar al gedateerd uitzien.

We richten ons ook op intuïtieve navigatie, zodat bezoekers kunnen vinden wat ze nodig hebben zonder al te veel na te hoeven denken over het doorklikken van verschillende pagina’s op de site.

Ten slotte werkt elk ontwerpelement harmonieus samen, zodat bezoekers niet overweldigd worden maar in plaats daarvan op een esthetisch verantwoorde manier informatie krijgen. Een website laten maken voor jouw bedrijf in Amersfoort, is niet zo maar een klus, maar met MasterMakers weet je dat maatwerk geleverd wordt.

Mooi werk. Maatwerk Wordpress website van Chemrade

Chemrade

De 7 stappen van websitebouwer MasterMakers om een website te maken

1. Strategie: Vaststellen merkidentiteit

Om het goede website te laten bouwen moet je eerst antwoord kunnen geven op strategische vragen. Vragen zoals: wat is de drive van de mensen van je organisatie, wat is jullie missie, wat wil je bereiken, wie wil je aanspreken, wat beloof je, waarom zijn jullie anders, welk gevoel wil je oproepen, wat zijn de merkwaarden. Waar sta je nu en waar wil je staan volgend jaar?

Bij MasterMakers Utrecht organiseren we sessies om deze informatie boven water te krijgen. Met deze informatie formuleren we de de merkidentiteit. (Merkfundament). Je ziet nog niets, maar de uitgangspunten van je merk positionering staan vast. Vergelijk het met het fundament van een huis.

2. Design: Merkconcept en merkontwerp

Als de strategie helder is, kan het creatieve team van MasterMakers aan de slag. Copywriters en designers werken samen om een creatief merk concept te bedenken. Dat is de vertaling van de merkidentiteit naar de buitenwereld. En de designers werken aan het merkontwerp. Kijk, zo ziet het eruit! De designers maken keuzes in stijl, kleuren, lettertypes, beeldtaal en tone-of-voice.

3. Webdesign: Alle pagina’s

En zo komen we weer terug bij de website. Het bouwen is niet moeilijk, maar het goede bouwen. Ik hoop dat het proces hiermee helder wordt. We hebben in stap 2 vastgesteld hoe we naar buiten gaan treden en hoe dat eruit ziet. Nu kunnen we het merkontwerp doorvertalen naar het ontwerp van de website.

Hierbij gaan we er nu vanuit dat de navigatiestructuur is vastgesteld. De designers ontwerpen alle pagina’s op basis van de gewenste navigatiestructuur. Ook ontwerpen ze een aparte mobiele versie, want voor sommige klanten geldt zelfs: mobile first.

4. Webdevelopment: bouw maatwerk website

Als alle designs zijn goedgekeurd gaan de designs naar onze webdevelopers. Vergelijk het ook hier met de bouw van een huis. Als alle tekeningen helemaal kloppen en definitief zijn, dan pas gaan de aannemers bouwen. Tijdens de bouw worden geen wijzigingen gemaakt in het ontwerp.

Dat gaat bij het bouwen van websites net zo. In de bouwfase koppelen onze developers de voorkant van de website (HTML, wat je ziet) aan de achterkant van een website. De achterkant is je CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kun je je website onderhouden en actueel houden.

5. Content vullen: teksten & beeld plaatsen

Een website op maat laten maken ontslaat je niet van het maken van content. Als de website is gemaakt is krijgt de klant een link. De maatwerk website is online maar niet live. De klant kan nu zelf teksten, beeld en videos plaatsen of wijzigen.

Sommige klanten vullen zelf de hele website met content, de meeste klanten die een maatwerk website laten maken, laten dat graag aan MasterMakers over. Wij zorgen dan voor alles. Het maken van videos, het schrijven van teksten, vertalingen, nieuwsberichten, etc.

6. Viermoment: Maatwerk website kan live!

En dan is daar het moment. De website op maat klopt aan alle kanten en gaat live. Altijd een goed moment om ook even klanten te berichten. Die zijn niet perse geïnteresseerd in jullie website maar wel in de boodschap die het uitstraalt. De nieuwe maatwerk website straalt ambitie uit, is modern en vertelt precies het goed verhaal.

Dat was het idee natuurlijk, daarom laat je een website op maat maken. Vaak maakt MasterMakers dan ook een Social Toolkit, zodat alle medewerkers en kanalen dezelfde uitstraling hebben. Denk hierbij aan headers van social media, mailfooters, Teamsachtergronden, etc.

7. Review: Na 3 maanden

En als de maatwerk website staat, komen we altijd drie maanden later bij elkaar om de site te reviewen. Wat is de feedback, klopt alles, waar kunnen er nog punten op de i, zijn er nog vragen over de werking van het CMS? Een review is natuurlijk ook altijd het begin van weer nieuwe vragen. Omdat klanten die er eindelijk online helemaal bijstaan zoals het bij hun identiteit en ambitie past, ook willen dat dezelfde uitstraling herkent wordt in andere uitingen. Denk aan beursitems, Salespresentaties, PPT sjablonen en interne communicatie instrumenten.

Wat je nu ziet van ons is niet meer wie we zijn. Tijd voor een nieuw webdesign

Neem contact op

Neem contact op met MasterMakers

Het maken van een aansprekende website of webapp gaat niet over één nacht ijs; er is expertise, toewijding en passie voor vakmanschap voor nodig.

Bij Master Makers voor website laten maken Amersfoort zijn we er trots op dat we onze klanten begrijpen voordat we aan een project beginnen, zodat elk gemaakt detail hun unieke identiteit weerspiegelt en bezoekers een positieve indruk geeft van hun merk.

Dus als je op zoek bent naar hulp bij het maken van een moderne website of web app met aantrekkingskracht, kom dan vandaag nog met ons praten! Wij helpen je graag om uw visie te verwezenlijken!

Mooi werk. Maatwerk Wordpress website Common Futures

Lees de case
Suzan_rond

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.