Voor
business to business
Wat je nu van
ons ziet, dat zijn
we niet meer

Branding in de B2B

Maak van je organisatie een sterk merk

Als je actief bent in de B2B en een bureau zoekt om jezelf beter zichtbaar te maken, dan doen we dat graag samen met jou. Aan de slag met je merk. Want elke organisatie is een merk. Branding betekent niets anders dan merkdenken voor je organisatie.

Het gevoel neemt de overhand

Alles wordt een stuk eenvoudiger als je duidelijk weet wie je bent als merk, als ondernemer. Waar je voor staat en wat je droom is voor deze wereld. Dat klinkt misschien zweverig, maar als je bedenkt dat 90% van alle beslissingen op emotie wordt genomen, dan is dat niet zo gek. Samen werken we met jou aan een merk dat van waarde is. Omdat je een nieuwe strategie hebt, omdat innovatie leidt tot koerswijziging of omdat je voelt dat de tijd rijp is voor een nieuwe positie in de markt. 

Eindelijk kan duurzame energie worden opgeslagen. Mede dankzij de slimme koppen van SemperPower.

Lees de case

Na branding komt marketing

En als het merk stevig staat? Dan kunnen we de boer op. Dan gaan we aan marketing doen. We ontzorgen je daarin volledig, of blijven actief in rol van adviseur en inspirator. Marketing is ‘doing’. Dan hebben we het over marketing acties, emailmarketing, beursdeelname, social media campagnes. We helpen het bedenken en desgewenst het organiseren.

Een sterk merk geeft richting

Een sterk merk geeft richting en focus aan je communicatie en bedrijfsvoering. Het laat zien wat het DNA van je bedrijf is. Keuzes maken wordt makkelijker en logischer. Je wordt eenduidiger in je verhaal, dat voor herkenning zorgt. Het scheelt je een hoop twijfel tijd.

Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best

Nieuwsgierig geworden? Plan een
vrijblijvende afspraak in of
bel 030 267 0770.

Laat je inspireren!

Laat hier je gegevens achter.
Dan plannen we een kennismaking of helpen je verder.

Klanten die wij koesteren