Caroline de Jong, Art Director & Partner
'Ik heb de leukste baan die er bestaat. Klanten blij maken met smaakvol, doordacht en duurzaam design.'

MasterMaker since het eerste uur en daarmee samen met Nicole oprichter.

I smile because Ik heb de leukste baan die er bestaat. Klanten blij maken met smaakvol, doordacht en duurzaam design. Samen te werken in een team met super aardige, slimme en toegewijde mensen die hun kennis en creativiteit voor de goede dingen willen inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Dat is gewoon heel tof.

Dog connection Moos! Of toch Ole?

“Of course design is about problem solving, but I cannot resist adding something personal.”

Wim Crouwel

Favorites

Brand Ik ben Apple fan van het eerste uur. Love my MacBook Pro.

Quote ‘Of course design is about problem solving, but I cannot resist adding something personal.’ — Wim Crouwel, oprichter van Total Design en de oervader van het Dutch Design.

Do Het What Design Can Do event, (WDCD). Een internationale organisatie die met de kracht van design de transitie naar een duurzame, eerlijke en rechtvaardige samenleving wil versnellen. Gevestigd in Amsterdam, met hubs in São Paulo, Mexico-Stad, Delhi, Nairobi en Tokio. Geïnitieerd en samengesteld door creatievelingen.

Product Kost wel een duit, maar je doet er de rest van je leven mee: een ‘De Waard’ tent. Machtig mooi! Die typische vorm hè, daar word ik echt blij van. En daarnaast: de Cutler Scale 600 stalen liniaal om lekker strakke mock-ups te snijden.