Roelof Bos, Web Developer
'Als het goed werkt, weet niemand hoe moeilijk het is.'

MasterMaker since 2008.

I smile because Diep van binnen ben ik een bouwer. Echt een maker. Een creatief. Als kind tekende ik veel en speelde ik graag met Lego. Dit in combinatie met een passie voor techniek en automatisering pas ik dagelijks toe in mijn werk bij MasterMakers. Óns werk bij MasterMakers moet ik zeggen, want ik word pas echt gelukkig als iets in co-creatie ontstaat. De synergie van meerdere slimme koppen bij elkaar die tot de beste oplossing komen, daar doe ik het voor. Daarnaast geniet ik ervan om mijn ideeën over te brengen op anderen en mijn kennis en kunde te delen met de rest van de wereld.

This dog breed describes me Een boxer. Stoer van buiten, maar lief van binnen en speels van gedrag.

“Ik ben van nature een bouwer. Als kind tekende ik veel en speelde ik graag met Lego. Samen met het team haal ik hetzelfde plezier uit mijn werk. Mooie en functionele dingen maken.”

Roelof

Favorites

Brand Ik ben erg onder de indruk van de rebranding van Odido. Zij maken tot nog toe de merkbeleving ook waar. Ik heb veel te maken met de zakelijke tak en ze proberen oprecht om me eenvoudig te helpen.

Quote ‘Je baan wordt niet afgepakt door AI, maar wel door iemand die goed om kan gaan met AI.’ — onze AI meester Joep Drummen.

Film Now You See Me, uit 2014. En Planet of the Apes. En alles met Jason Statham.

Product Mijn MacBook Pro. Ik kan niet zonder. Qua software ga ik de laatste tijd helemaal los op de nieuwste AI features in Adobe CC, maar ook Midjourney en ChatGPT.