De reis van jouw klant

Van prospect

naar ambassadeur

van jouw organisatie.

 

Alle touchpoints in beeld

Wat is een customer journey? In een customer journey of klantreis maak je inzichtelijk op welke manieren een klant in aanraking komt met jouw merk. Dit noemen we de touchpoints. Voorbeelden zijn een website, een belletje met de klantenservice, de ontvangst bij de receptie, een advertentie, noem maar op. In één of meer sessies focussen we op de gehele klantreis of enkel op de reis in de 'leadgeneratie-fase'. Ieder touchpoint is een potentieel beslissend moment: een moment in de customer journey waarin het merk zich moet profileren zodat de klant doorgaat op zijn reis. 

 

Waar kan het beter?

In de workshop kruipen we in de huid van de klant en nemen alle touchpoints onder de loep. Kan elke type klant zijn of haar ingang vinden? Waar zal het de klant duizelen? Waar loopt ie vast? Waar kan het beter? Waar missen we een touchpoint? Wat doen we met de klanten die ergens op de reis afhaken? Met een workshop wordt de klantreis veel scherper en kunnen communicatie instrumenten, al dan niet door inzet van marketing automation, slimmer worden ingezet.

 

De klantreis volledig in beeld? Weten waar kansen liggen? Wij zijn MasterMakers uit Utrecht. Wij trekken graag met je op. Bel of mail ons vandaag nog.

We love branding

Koffietje doen met Nicole?
Nicole 111893144558
Nieuwsgierig? Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best.
Mail gerust of bel ons gewoon even 030 267 0770.

Afspraak maken
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.

MasterMakers. Voor nu en morgen.