Je hebt een website nodig

Modern en met aantrekkingskracht

Je wil niet zomaar wat maken, dat kan iedereen.

Want bouwen is easy, maar het goede bouwen.... dat is vakwerk!

 

Jouw website is de belangrijkste drager van jouw merk

Je bent je ervan bewust dat jouw website in belangrijke mate het gevoel bepaalt dat een bezoeker over jouw organisatie krijgt. Dus het komt nauw. Het is cruciaal dat je weet wat je sterke kanten zijn en welke klanten je wil aantrekken. Daarom vindt die exercitie bij ons plaats vóór dat er gebouwd wordt: wie ben je? Waarom ben je relevant? Waarom moeten klanten van je houden? Dat noemen wij: werken aan je Brand Fundament. Als je dat op orde hebt, kun je 'uitrollen'. Dan kun je je merk in al je uitingen op al je kanalen laten zien. Heb je deze stappen al doorlopen? Dan ben je ook welkom bij ons, natuurlijk. Dan storten we ons direct op webdesign of re-design. 

 

Zo pakken we dat aan

  1. Elkaar leren kennen (workshop, brand questionaire, interviews)
  2. Schetsen/ideeën hoe wil jij gezien worden in de markt?
  3. Webdesign alle pagina’s
  4. Webdevelopment en cms
  5. Content schrijven/vertalen/cms vullen
  6. Instructie
  7. Review

Veelgestelde vraag

De impact van onze organisatie nu, is anders dan die van pak ‘em beet drie jaar terug. We doen dingen anders. We focussen op nieuwe dingen. En ook onze klanten en markt vragen een bijdetijdse aanpak. Hoe laten we dat zien op onze website?

Kessels en Smit, Saskia Tjepkema, partner en adviseur:


“Toen we kennis maakten met MasterMakers klikte dat meteen. Zij wilden niet voor maar mét ons aan de slag. En dat bevalt goed. Al vijftien jaar werken we onafgebroken met elkaar samen. Ons prachtige logo, de huisstijl, de website (in 5 landen), powerpoint presentaties: alles is áf. En het maken ervan hielp ons onze eigen stem en koers steviger te vinden”.
MENU