Vacature

Vacature front-end developer

FRONT-END DEVELOPER: WIJ ZOEKEN JOU

0,6 - 1 FTE | vanaf September | In Utrecht | marktconform salaris

 

MasterMakers is een Communicatie Design bureau waar strategen, designers en developers samen de mooiste dingen bedenken en maken. Wij werken onder meer voor Punt Makelaars, Conclusion, Kessels & Smit en Purpose. 

 

FRONT-END DEVELOPER

Als front-end web developer zet je de designs van de ontwerpers om naar goed werkende HTML. Je let hierbij altijd op het gebruikersgemak, juiste weergave op verschillende media (responsive dus) en nette, correcte code aan de achterkant. 

 

Je werkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Je bouwt de pagina’s zo dat ze later ook makkelijk te veranderen zijn zonder dat alles weer overnieuw moet. Je gebruikt bestaande technieken en plugins wanneer mogelijk en put ook uit je eigen en onze ervaring van reeds bestaande oplossingen.

 

In combinatie met het werk van de back-end developer vormt jouw werk het eindproduct naar de klant. Je werkt dus nauw samen met de ontwerpers aan de ene kant en de programmeur aan de andere kant. Met beide facetten heb je veel affiniteit en kan van beide vakken ook kleine taken op je nemen.

 

DIT BEN JIJ

  • Je hebt uitmuntende kennis van HTML5, CSS3, Javascript, jQuery
  • Je hebt basiskennis van PHP, C, JAVA, PERL of een andere programmeertaal
  • Je bent nieuwsgierig en wilt graag bijleren in techniek
  • Je hebt interesse in de bredere projecten en denkt graag mee met het geheel
  • Je hebt aantoonbare ervaring

 

MASTERMAKERS BIEDT

Een inspirerende werkomgeving, enthousiaste collega’s en prachtige projecten. Je krijgt creatieve vrijheid en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en een goed salaris passend bij jouw werkervaring. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Utrecht op loopafstand van de Twijnstraat en het Centraal Station.  De meeste klanten zitten in Utrecht en bezoeken we per fiets. Dat is fijn, gezond (ook voor het milieu) en zo voelt de klant ook letterlijk dat we heel dicht bij ze staan.

We hebben een open cultuur, waar niemand terugdeinst om nieuwe dingen te leren, ideeën te delen en anderen te inspireren. Hard werken en hard lachen gaan hier prima samen. We bieden je de kans om je te ontwikkelen tot een echte professional.

 

INTERESSE?

Graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en een eventueel portfolio per e-mail naar ikwildiebaan@mastermakers.com. Voor vragen bel Jolien op 

030 267 0770. Reageren voor 19 Augustus 2019.

Meet the MasterMakers