25-08-2020

Hoe vers is de website
van jouw organisatie?

Door Roelof Bos

Val je nog op? 

Je voelt het al lang, maar ziet op tegen de actie die nodig is. Je website. Het is niet meer wie je bent. Omdat je gegroeid bent, omdat je veranderd bent, omdat de tijd waarin we leven nieuw is en om andere dingen vraagt. Je kijkt gewoon niet zo graag meer naar je website. Maar voel je het goed? Hoe kijken Brand Experts naar jouw website? MasterMakers heeft daarvoor de Brand Barometer ontwikkeld.

 

Brand Experts lusten er wel pap van

Al jaren zijn wij dag in dag uit bezig met branding. Hoe komt iets over, hoe wíl je dat iets overkomt, waar wil je op herkend worden? Wij houden van design, wij zijn er altijd mee bezig. Voor websites, campagnes, presentaties, noem maar op. Onderbouwen waarom iets ijzersterk is of wellicht beter kan, datis ons vak. Daarin zijn we gepokt en gemazeld.

 

BrandBarometer

En nu delen we onze BrandBarometer graag met jou. We zetten onze BrandBarometer gratis en voor niets in om jouw website te toetsen. Het kost je dus niets en je zit ook nergens aan vast én we gaan je ook niet eindeloos volgen na het sturen van het rapport. 

 

Hoe werkt de Brand Barometer

We beoordelen jouw website aan de hand van 8 parameters en delen met jou onze vondsten. Natuurlijk kruipen we hiervoor in de huid van de bezoeker. De rapportage bestaat uit een beoordeling op propositie, navigatie, fotogebruik, teksten, design, SEO, usability, sustainability + een algemeen oordeel in tekst.

 

Ja? Wil je?

Jij krijgt een rapportage van ons. Eigenlijk een klein kadootje. En je zit nergens aan vast. Echt niet. Dus aarzel niet, wij delen onze kennis graag met jou. Laat je gegevens achter en wij stellen geen vragen meer, maar schieten in actie. En binnen 48 uur ontvang jij onze rapportage. 

 

Brand Barometer

Ja ik wil mijn website graag laten screenen

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.

Wij gaan aan de slag. Nu, tout de suite, maitenant, right away.

Auteur Roelof Bos

'Van nature ben ik een bouwer. Als kind tekende ik veel en speelde ik graag met Lego. Samen met het team haal ik hetzelfde plezier uit mijn werk. Mooie en functionele dingen maken.'

Bekijk het hele team