Koen Wemmenhove, Merkstrateeg
'Nieuwsgierig zijn. Kijken door de ogen van de klant. Creatief in woorden, beeld en concept. En het dan samen doen."

KoenW

MasterMaker since 2022

The things I do Dromen over pay-offs, projecten managen, merken laten groeien, content creatie, optreden als interim marcom-manager, ondernemers helpen, brainstormen over concepten, copywriting, socials

Guilty pleasure Op de bank communicatieadvies geven aan talkshowgasten

I love Juf Roos met Mae, huttentocht, Zuid-Amerika, camping met Carlijn, tillen bij verhuizingen

“To be truly successful, companies must know how to create convenience for their customers, especially digital convenience.”

Steven van Belleghem

Favorites

Product De toetscombinatie Shift+Command+4 op mijn MacBook. Nodig voor het schieten van een screenshot. Iets wat ik dagelijks meerdere keren doe voor werk en privé. Onmisbaar! 

Tool Typeform voor dynamische formulieren. Hiermee haal je snel kwalitatieve informatie op bij jouw communicatiedoelgroep. Het werkt superhandig en intuïtief, de mogelijkheden zijn eindeloos (slimme integraties) en het ziet er ook nog eens mooi uit. 

Master Steven van Belleghem, De conversation manager. De kracht van de hedendaagse consument en het einde van de traditionele adverteerder. 

Doen Speel tijdens de televisie commercial-break een potje raad-de-reclame. Wie is het eerst? En wat maakt het merk herkenbaar?

Brand Picnic is mijn favoriete supermarkt. Ze zijn zo populair dat je niet meteen klant kunt worden. Ik kreeg daarom wc-papier in mijn winkelmandje als wachtverzachter. Hoe langer je moet wachten, hoe meer gratis producten je krijgt. Lief toch! Ook belangrijk: ik sta nooit in de rij en hoef niet weg te springen voor wagentjes van rechts. Boodschappen doe ik digitaal op mijn luie bank. Wat vergeten? Ik voeg het later toe. En toen ik op krukken liep? Brachten ze de boodschappen tot aan het aanrecht. Weer zo lief!