Jij zoekt een slim PowerPoint-sjabloon

‘Zodat ik snel professionele presentaties kan maken’

Een sterke pitch verdient een profi verpakking

Jouw pitch is sterk, je staat honderd procent achter je huisstijl en visuele identiteit. Maar nu wil je nog presentaties kunnen maken die jouw goede verhaal kracht bijzetten. Een professionele PowerPoint-presentatie. Eén die hetzelfde gevoel oproept als je mooie website. Eén die je zelf kunt maken in niet al te veel tijd. MasterMakers uit Utrecht is expert in advies over en ontwerp van een sterk verhaal én in de vertaling ervan naar de bouw van een slim PowerPoint-sjabloon.

Slimme sjablonen die aansluiten bij al jouw communicatiemiddelen

Met een PowerPoint-sjabloon ontwikkeld en gebouwd door MasterMakers uit Utrecht heb je een krachtig communicatiemiddel om altijd een goede indruk te maken op je publiek. De PowerPoint maak je zelf! Nog nooit was het zo gemakklijk om zelf een presentatie te maken die er fantastisch en conform huisstijl uitziet. Een must als je wil werken aan het versterken van jouw merk. Bovendien zorg je voor continuïteit, omdat iedereen binnen jouw organisatie nu in staat is om tot een professioneel resultaat te komen, zonder frustraties of verlies van kostbare tijd. 

Een profi PowerPoint is meer dan een logo plaatsen

Bij ons is een PowerPoint-sjabloon meer dan slechts kleuren, lettertype en logo instellen in PowerPoint. We zetten onze kennis en ervaring van communicatie, design en techniek in om samen met jou een PowerPoint-template op maat te ontwikkelen, als onderdeel van je branding. Met een goed doordachte opzet, prachtig design, slimme techniek en altijd gebruiksvriendelijk.

Een PowerPoint-sjabloon van MasterMakers is

Simpel en snel

Wij vinden: iedereen in het bedrijf moet een goede presentatie kunnen maken. Daarom maken wij graag een sjabloon die simpel werkt, van te voren goed doordacht is, niet alleen mooi maar juist ook ondersteunend om de communicatiekracht van jouw verhaal te versterken. Een sjabloon dat technisch goed in elkaar zit en uitgebreid is getest op gebruiksvriendelijkheid. Bovendien zorgen wij altijd voor een handleiding en een uitgebreide live instructie en kunnen we dit op verzoek zelfs voor jouw werknemers organiseren.

Professioneel

Doordat je grip krijgt op het eindresultaat; zelfs iemand met nul gevoel voor vormgeving of kennis van PowerPoint kun je vertrouwen met de taak om een presentatie te maken. Omdat wij een sjabloon opleveren met een op maat gemaakte Toolkit, die alle foto’s, visuals, grafieken etc. bevat die de gebruiker ‘mag’ toepassen in de presentatie. Inclusief tips & tricks. Zodat het eindresultaat altijd past bij het gevoel dat jij wilt oproepen bij jouw klant/publiek; jouw branding versterkt i.p.v. de professionaliteit onderuit haalt.

 

Mooi en slim

Over elke dia is nagedacht, waarbij je als gebruiker wordt geleid door vorm/design, zodat je verhaal sterk in elkaar zit en je de basisprincipes van een goede Powerpoint als vanzelfsprekend toe past: niet te veel tekst per slide, veel ondersteunde graphics, passend beeldmateriaal. En bovenal is het eindresultaat altijd visueel aantrekkelijk, waardoor je boodschap beter overkomt.

Kostenefficiënt

Je hebt niet elke keer een designer nodig om dit steeds opnieuw een presentatie vorm te geven. Of werknemers hoeven hun tijd niet meer te verspillen aan dagenlang pielen met lettergroottes en afbeeldingen (met wisselend succes) terwijl dit niet hun vak is. Dat scheelt behoorlijk in kosten.

Multi-inzetbaar

Ons doel is om een sjabloon te ontwikkelen die voor elke mogelijke type presentatie door jouw bedrijf te gebruiken is. Door samen na te denken over de Why, How en What en dit met onze communicatie-expertise door te vertalen naar een set sjabloon-dia’s waarmee je elk type presentatie zo in elkaar klikt.

Bruikbaar en duurzaam

Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is het in de praktijk meestal niet. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat een bureau iets voor je maakt en in de praktijk blijkt dat het net niet helemaal aansluit bij waar je het in de praktijk voor nodig hebt. Dat je dan toch weer zelf gaat knutselen of weer opnieuw een hoop geld moet uitgeven.

 

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen een sjabloon dat aansluit bij jouw vraag, maar passen deze net zo makkelijk aan als in de praktijk blijkt dat er nog voorbeelddia’s, visuals etc missen. Sterker nog, we vragen je het sjabloon in gebruik te nemen en doen na 3 maanden standaard nog een laatste fine-tune ronde. En ook daarna kun je ons voor elke kleine wijziging bellen.

Mazzel
Benieuwd hoe een
slim sjabloon eruit ziet?
Ja zekers, ik ontvang graag een voorbeeld
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Voorbeelden komen eraan.

We sturen iets toe dat past bij jouw bedrijf, dus niks geautomatiseerd, maar met aandacht :)

Binnen enkele uurtjes in je mailbox!

 

Groet,

Suzan Valkema

030 267 0770

Zo pakken we dat aan

  1. Wens achterhalen, analyseren bestaande PPT’s klant
  2. Type, inhoud en aantal sjabloon-dia’s bepalen
  3. Ontwerpen van dia’s, vanuit bestaande huisstijl
  4. Oplevering voorstel design + correctieronde
  5. Bouwen/instellen van het sjabloon op basis van design
  6. Testen en voorbeeldpresentatie maken
  7. Oplevering sjabloon + instructies
  8. Review + laatste aanpassingen

Veelgestelde vraag

Wij maken veel gebruik van PowerPoint, maar ik merk dat onze medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het maken van presentaties. Bovendien is het eindresultaat heel wisselend. Ik zoek iets waar we snel en simpel mooie presentaties kunnen maken, meer 'idiot proof' en in lijn met de andere communicatiemiddelen.
PPT  111934102771
PPT  111934102748

Raedelijn, Marrit van den Akker, communicatieadviseur:


“We hadden een veel te ingewikkeld sjabloon, met als gevolg dat niemand deze snapte en alsnog iedereen zelf ging knutselen. Met wisselend succes en vaak lelijke afbeeldingen en schema’s. Dat ging ten koste van onze professionaliteit en de boodschap. Bovendien waren onze adviseurs er veel te veel tijd aan kwijt. Met MasterMakers hebben we opnieuw met een frisse blik gekeken naar wat we nodig hebben. Uiteindelijk zijn er twee sjablonen ontwikkeld: één voor corporate doeleinden en één die gebruikt kan worden binnen onze projecten. Daarnaast een uitgebreide 'Toolkit' in het sjabloon met alle afbeeldingen, op maat gemaakte iconen, voorbeeldgrafieken, stroomschema's en andere illustraties om onze medewerkers zoveel mogelijk op weg te helpen. En natuurlijk ook om het eindresultaat te kunnen sturen. Met als resultaat dat we eindelijk alleen maar mooie, professionele presentaties maken! Zo fijn dat er eenheid is en erg blij met hoe het proces is verlopen.”
MENU