Over de MasterMakers

en waarom wij anders zijn

Bureau voor positieve verandering

Wij geloven in een wereld waar betekenis en winst hand in hand gaan. Daar gaan we voor. Elke dag. Met ons team van brand experts en designers laten we jouw merk van betekenis zijn. Weet je nog niet goed hoe? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Zodat wat jij geeft van waarde is voor anderen. Voor de wereld, voor je omgeving én voor jezelf. Positieve verandering begint bij jou.

Een klantrelatie van 10 jaar. Wij vinden dat kort!

Wij vormen samen met jou het team dat verandering gaat inzetten, dat alles weet over merken, helpt met het maken en onderbouwen van belangrijke keuzes en de beste designers en andere creatieve geesten inzet voor jouw succes. Samen zorgen we ervoor dat je gezien wordt. En dat niet 'voor even', maar zolang het ons samen is gegeven. Wij hebben veel klantrelaties van meer dan tien jaar, zoals Kessels en SmitTele'Train, Purpose, De MoestuinDr. R. Luijendijk en Talent4Service.

Zilveren Esprix

We ontvingen de Zilveren Esprix (effectiviteits award) voor de succesvolle Nederlandse ‘adopteer een kip’ campagne voor Natuurwinkels. In één jaar tijd werden er 70.000 kippen geadopteerd en steeg de omzet van biologische eieren met maar liefst dertig procent. 

Ons team

Caroline de Jong, designer

Marianne de Fouw, designer

Roelof Bos, lead developer

Bart de Vreugd, SEO /SEA / CRO expert

Milou Hajer, assistent development

Rafael Barnhard, copywriter

Nicole Classen, rebranding expert 

Jolien Dirven, workshop facilitator

Suzan Valkema, projectmanager en communicatie adviseur

 

MENU