Over ons: MasterMakers

Wij zorgen dat je gezien wordt
door 'brand thinking' en design

Full Service branding en design bureau Utrecht

MasterMakers (sinds 1997) bestaat al meer dan twintig jaar. Opgericht onder de naam Jong & Klasse, doorontwikkeld tot strategisch branding bureau. Full service. Dat betekent strategie, design en webdevelopment onder één dak met als voordeel voor jou: snel schakelen, korte lijnen, groot probleemoplossend vermogen, geolied teamwerk.

 

Een logo of website nodig?

Wil je meer gezien worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een logo en een website nodig en weet je dat veel mensen iets voor je kunnen maken, maar dat dat nog niet persé goed is? Omdat je weet dat de uitstraling van een logo of website, of welk instrument dan ook, je merk kan maken of breken? Dan zijn onze brand experts en designers er voor jou.

 

Bureau voor positieve verandering

Wij geloven in een wereld waar betekenis en winst hand in hand gaan. Daar gaan we voor. Elke dag. Met ons team van brand experts en designers laten we jouw merk van betekenis zijn. Weet je nog niet goed hoe? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Zodat wat jij geeft van waarde is voor anderen. Voor de wereld, voor je omgeving én voor jezelf. Positieve verandering begint bij jou.

 

Co creatie

Wij zijn geen bureautje dat even snel zijn handen laat wapperen en leuke designtjes maakt. Wij werken niet voor, maar samen MET de klant. Wij vormen samen met jou het team dat verandering gaat inzetten, dat alles weet over merken, helpt met het maken en onderbouwen van belangrijke keuzes en de beste designers en andere creatieve geesten inzet voor jouw succes. Samen zorgen we ervoor dat je gezien wordt. En dat niet 'voor even', maar zolang het ons samen is gegeven. Wij hebben veel klantrelaties van meer dan tien jaar, zoals Punt Makelaars , Kessels en Smit en Tele'Train.

 

Top en tijdloos design

Om zichtbaar te worden zijn design en copy onmisbaar. Design is veel meer dan een leuke verpakking met mooie kleurtjes en typo’s. Design is de vertaling van jouw DNA op een manier die voor een klant herkenbaar is en de ontvanger een prettig gevoel geeft. Met vorm, kleur, beeld, typografie én de kunst van het weglaten. MasterMakers staat bekend om aantrekkelijk en tijdloos design.

 

Zilveren Esprix

We ontvingen de Zilveren Esprix (effectiviteits award) voor de succesvolle Nederlandse ‘adopteer een kip’ campagne voor Natuurwinkels. In één jaar tijd werden er 70.000 kippen geadopteerd en steeg de omzet van biologische eieren met maar liefst dertig procent. 

 

Onze belofte

Wij zorgen dat je gezien wordt.

Wij zorgen dat je je doelstellingen bereikt en helpen je aan succes.

Vrijblijvend in gesprek over het vergroten van de zichtbaarheid van jouw organisatie?

Stuur ons een reactie

Vul je je gegevens in? Wij reageren meteen


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens vragen wij je toestemming voor het bewaren van je gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden.
 
Momentje...

Bedankt voor je reactie!