Wij zoeken een:

Content Marketeer
voor MasterMakers
Medior

Als de content specialist van MasterMakers, ben je verantwoordelijk voor de online strategie & uitvoering van onze klanten én MasterMakers zelf.  Steeds meer organisaties hebben behoefte aan advies en invulling van hun contentvraagstuk; hoe kunnen ze online nieuwe klanten en medewerkers aantrekken, wat voor content kunnen ze het beste verspreiden en hoe weten ze of ze het goed doen? Als content marketeer sta jij klanten hierin bij. Van contentstrategie tot tracking.

iStock 1147260158 111959487482

Dit ga je doen

 

 • Je gaat mee naar de klant om jouw expertise op het gebied van content marketing te delen, workshops voor persona ontwikkeling mee te verzorgen en de ontwikkelde content strategie voor te leggen.
 • Vanuit het brand fundament dat je collega’s voor de klant hebben gelegd, zul je content strategieën uitwerken, compleet met creatieve ideeën die aansluiten bij het doel en de doelgroep van de klant. Dit vertaal je naar een content kalender en zul je op pro-actieve wijze updaten.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de content creatie. Naast dat je zelf een vlotte pen hebt en voor diverse vakgebieden, doelgroepen en kanalen kan schrijven, stuur je, intern en extern, de specialisten aan die jij hierbij nodig hebt. Denk aan onze designers voor beeldmateriaal, of het inschakelen van een freelancer voor een bedrijfsvideo. Jij staat hierbij garant voor de kwaliteit en coördinatie.
 • Ook zal je af en toe een aantal uur bij de klant werken om feeling met ze te krijgen en ad hoc content te kunnen creëren. Bijvoorbeeld door een medewerker te interviewen en hier een artikel van te schrijven, of spontaan een video te maken van een teammeeting.
 • Jij beheert de online kanalen, van linkedin en Instagram tot de website en de nieuwsbrief. Je regelt ze in, post organische en sponsored content, monitort de voortgang, stuurt bij waar nodig en rappporteert op de relevante metrics.

 

 

Dit ben jij

 

 • Jij bent een echte voorstander van waardevolle content. Jij denkt vanuit de behoeftes van de target audience en creëert content waar ze oprecht blij van worden en die hen verder helpt.
 • Je bent bekend met de inbound marketing funnel en vindt het leuk om de hele customer journey van ‘ See’ naar ‘Care’ vorm te geven.
 • Je houdt van mooie dingen, hebt oog voor branding & design.
 • Je snapt ook de technische kant van online marketing. Jouw teksten zijn SEO/SEA Proof en je wilt graag volgen hoe goed ze ontvangen worden. Je kunt A/B testen bedenken voor conversie rate optimalisatie en kunt ook rapporteren op alle andere mogelijke metrics, om vervolgens een plan te bedenken waarmee de klant de doelgroep beter kan bereiken.
 • Je vindt het leuk om snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen en vakspecialistische content schrijven is voor jou geen probleem.
 • Je hebt excellente beheersing van de Nederlandse taal en ook in het Engels schrijven is voor jou geen probleem
 • Telefoneren, bij de klant langs gaan (even op het fietsje) en mailen met de klant doe je allemaal even gemakkelijk en in je eigen vriendelijke stijl
 • Het is een pré als je kunt werken met Adobe Creative Suite

 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken, initiatief toont en pro-actief bent. Dat je snapt wat het werken in een klein team betekent. Je weet dat je eigen werkhouding en positieve energie belangrijk zijn voor het team. Leuk werken en lachen doe je samen. Tot slot is het belangrijk dat je een sterk verantwoordelijkheid gevoel hebt, intrinsiek gemotiveerd bent om goede kwaliteit te leveren en handelt in het belang van het team.

 

 

Wat wij bieden

 

Een fijne werkplek in hartje centrum Utrecht (HNK Utrecht centraal), met flexibele FTE (24 -40 uur), een fiets om mee naar onze Utrechtse klanten te fietsen, een marktconform+ salaris, lekkere gezonde lunches, heerlijke koffie en positief ingestelde fijne collega’s met wie je de mooiste dingen laat ontstaan. Kijk voor meer informatie over onze klanten en ons werk op deze site.

 

 

Interesse?

 

Graag ontvangen wij jouw cv en een korte brief per e-mail. Voor vragen kun je altijd even bellen met Jolien via 030 267 0770.  Reageren voor 22 oktober 2019.

 

Over MasterMakers

MasterMakers is voor een aantal mooie Utrechtse organisaties verantwoordelijk voor het branding programma. Wij werken op projectbasis maar steeds meer op brand-abonnement basis. Dat betekent dat we op vaste momenten als adviseur in gesprek zijn met de klant en behalve strategie meebepalen en inspireren ook uitvoeren. We bedenken campagnes, maken websites, video’s, billboards, magazines, brochures en zijn voor een aantal klanten verantwoordelijk voor alle inbound marketing activiteiten. We doen veel, maar met een beperkt aantal zeer gemotiveerde, goed opgeleide ondernemende experts; strategen, creatieven en developers. We werken hard, en doen er alles aan de klant te helpen aan groei, meer succes, grotere klanttevredenheid, vitaliteit, blijheid en trots.

 

Interesse? Voor vragen kun je altijd even bellen met Jolien op 030 267 0770.