Voor
coalities
Hoe treed je
naar buiten als samenwerkingsverband?

Je wil samen werken op energieke wijze en noemt jezelf een programma of coalitie. Hoe ziet dat eruit?

'Delen is het nieuwe hebben', 'klein is het nieuwe groot' en 'tijdelijk is het nieuwe permanent'. Dat zien we terug in het ontstaan van coalities en programma's. Energieke samenwerkingen waarin mensen of organisaties zich organiseren in netwerken en zelf initiatief nemen. We doen graag mee als communicatie partner om juist dát zichtbaar te maken naar de buitenwereld. We denken mee in slimme communicatie strategieën, bedenken onderscheidende communicatie concepten en bouwen hightech technische tools en websites.

 

Meer weten?

Wij zijn MasterMakers uit Utrecht. Gepokt en gemazeld in het communicatievak. Offline, online, websites, projecttools. Nieuwsgierig? Bel of mail ons gerust. Vrijblijvend.

 

“Samen met MasterMakers hebben we van visueel 'los zand' één herkenbaar merk weten neer te zetten. Deze zomer zijn de laatste 4 scholen aan de beurt voor een rebranding. MasterMakers heeft alle expertises in-huis en daar hebben we veel voordeel aan gehad. Snelheid en efficiency in het proces bijvoorbeeld. Wij zijn trots op het resultaat.
Marieke Doddema, Bestuurder Proceon Scholengroep

We love branding

Koffietje doen met Nicole?
Nicole 111893144558
Nieuwsgierig? Elkaar zien en spreken werkt natuurlijk het best.
Mail gerust of bel ons gewoon even 030 267 0770.

boek me op Calendly
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.

MasterMakers. Voor nu en morgen.