Raedelijn

Een herpositionering vraagt om een re-branding traject

Marrit van den Akker : “Raedelijn is een niet-commercieel adviesbureau. Samen met professionals, zorgpartners, gemeentes, zorgverzekeraars en inwoners geeft Raedelijn concreet invulling aan samenwerking in de zorg. MasterMakers heeft de merkidentiteit ontwikkeld, gebaseerd op een strak en energiek geleide focus workshop met tien Raedelijners en de resultaten hieruit vertaald naar een verrassend merkconcept en merkontwerp: een echt nieuw gezicht voor Raedelijn in Utrecht.

De nieuwe designs worden uitgerold op alle communicatie dragers waarvan de belangrijkste de website. MasterMakers ontwikkelde in no time een nieuwe website waar we super trots op zijn. We kunnen goed met elkaar samenwerken en zijn trots op de rebranding, de mooie onderscheidende designs en het gemak in het gebruik van de nieuwe website.

Branding, design en bouw website onder één dak

In de samenwerking ontdekten we ook weer het gemak van branding, design en bouwen van websites onder één dak. Samen met hen vormden we een geolied team. Heldere afspraken, snel schakelen, flexibiliteit, resultaat gedrevenheid en co creatie maakten de samenwerking met dit bureau uit Utrecht een groot plezier.”