Plastisch chirurg Luijendijk
Branding, website, huisstijl

Dr R.W. Luijendijk, plastisch chirurg in Diakonessenhuis en De Bergmankliniek: "Het is gelukt. Een logo en een website. Eerst het fundament leggen voor je branding, daarna pas ga je máken. Dat heb ik geleerd sinds de start van onze samenwerking in 2003. En wat heeft dat goed uitgepakt.

 

Nu ligt er een mooi logo en een website met een aansprekend design en prettig interactie-ontwerp voor de bezoeker. Het doel van de website is om mijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden op het gebied van plastische chirurgie. Branding en design bureau MasterMakers uit Utrecht heeft me voortreffelijk geholpen. Altijd prettig in contact, voortvarend in het oplossen van problemen en een paar stappen vooruit. De website is zakelijk een succes. Mijn operatieprogramma’s zitten voller dan ooit.

 

 Op eigen initiatief heeft een vriend van mij (een expert) de website eens onder de loep genomen. Hij had niets aan te merken. Zijn woorden: ’ik concludeer dat het een erg goede, duidelijk website is, gemaakt door mensen die er verstand van hebben.’ En zo ervaar ik het ook. Voor branding (jij bent jouw merk!), webdesign of het bouwen van websites, maar ook voor strategische communicatie vraagstukken, kan ik ze iedereen aanbevelen."

MENU