Orthodontiepraktijk Wilhelminapark
Branding, website, huisstijl

Opvallend mooi design, en een website strak op alle devices

 

Marion Wassenaar, orthodontist en eigenaar van de praktijk: 'De behoefte aan een goede website bestond al lang. Ik hield mijn ogen open voor een goede designer of een website bureau, het liefst uit Utrecht. En toen kwam Nicole in onze praktijk. Ze was niet de eerste klant die vroeg waarom ik geen goede website had. Ze was enthousiast, kwam met ideeën en na een eerste gesprek op hun kantoor wilde ik graag met hen aan de slag.

 

MasterMakers nam het voortouw, ging efficiënt te werk. Veel positieve energie. Het resultaat is nog mooier dan ik verwachtte. De website is net zo mooi als onze praktijk en gebruiksvriendelijk voor mijn klanten, maar ook voor mij. Ik realiseer me hoe belangrijk de website nu is in het 'branden' van de praktijk en dat mijn praktijk echt een merk is waar mensen een prettig gevoel van moeten krijgen. De beleving van een bezoek in mijn praktijk moet net zo vriendelijk en professioneel zijn als de beleving op de website.

 

De website heeft een super gemakkelijk CMS. Ik kan alles zelf aanpassen en actueel houden, het is zo makkelijk dat ik er zelfs lol in heb om het te onderhouden.  En...de website ziet er echt heel strak uit op ipad en iphone. Goed gedaan hoor, vakmensen die MasterMakers.'

MENU