Maatschap voor Communicatie
Rebranding, website, logo, huisstijl, PPT

Jaaa, dat zijn we helemaal

 

Henk Buis, partner Maatschap voor Communicatie uit Utrecht: "Onze website is niet meer van deze tijd. ‘Beter niet op kijken mensen’, dat straalden we uit. Ondertussen ontwikkelen we door met ons bureau, trekken nieuwe mensen aan en bouwen verder aan de mooiste projecten. En dan raken we aan de praat met onze gezellige buren in HNK en ze prikken even… "Hoe kan het zo zijn dat mensen met passie voor hun werk en prachtige projecten geen eigentijdse website hebben?” Patsboemraak. Nu is het genoeg, aan de slag ermee." 

 

"Samen met MasterMakers lukt het om in twee sessies de brand identity in woord te benoemen. MasterMakers vertaalt dat in onderscheidende designs waarin wij ons direct herkennen. ‘Ja, dat zijn we, dat voelt helemaal goed.’ Onze nieuwe brand identity is geboren en we ervaren het belang van werken met echt goede designers."

 

"Processen die stroperig kunnen zijn blijken inspirerend. De brand identity wordt doorvertaald naar communicatiemiddelen. Zes weken later hebben we een stralende website, een logo restyle en een compleet nieuwe huisstijl. Aan den lijve ervaren we hoe belangrijk de website is in onze branding. Onze mensen zijn trots, onze klanten zien veel beter waar we écht van zijn en de aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers is groter geworden. MasterMakers heeft ons slim en pragmatisch geholpen om goed te zien wie wij echt zijn."  

MENU