AD Advocaten
Branding, website, logo & huisstijl

Hoe vind je het juiste bureau?

Hoe moet je je online presenteren en wie kan je daarbij helpen? Een brand bureau, internetbureau of webdesign bureau? Philippe Raaijmakers: "Ons advocatenkantoor in Amsterdam stond open voor een gesprek met een bureau uit Utrecht dat ons getipt werd. Goed in branding, design en het bouwen van websites. We vroegen om advies. Wat moeten we doen om onderscheidend te zijn? Wat heeft een moderne website nodig?

 

We kwamen erachter dat een website bouwen niet moeilijk is, maar het goede bouwen wél en dat is een branding en design vraagstuk. Een website is het belangrijkste communicatie instrument naast onze persoonlijke presentatie. Dus het komt nogal nauw, wat beeld betreft, tekst, sfeer en uitstraling. 

Top design

Wij geloofden niet in fotografie van de advocaten. Daar hadden we slechte ervaring mee. Maar MasterMakers drong aan. Onderscheidend zijn, zonder persoonlijk te zijn, dat werkt niet. Er moest gefotografeerd worden. En zie daar. Een professionale fotograaf maakte prachtige foto’s onder begeleiding van MasterMakers. De advocaten zijn blij met het resultaat. Ons brand fundament is uitgedrukt in een top design en eigentijdse kleuren. De combinatie met onze fotos maakt het geheel heel eigen en herkenbaar.

Website bureau uit Utrecht

En het bureau had gelijk. Met het brand design hebben we een eigen en herkenbaar gezicht in de markt gekregen. De eigenheid van ons kantoor zit in de mensen zelf. Dat moeten we laten zien. We zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten van het gemak waarmee we de website zelf kunnen aanpassen. We zijn weer mooi up-to-date met onze website en top design, dus blij met dit bureau uit Utrecht.

MENU