Branding en Brand Fundament

Pas als je weet wie je bent, kun je worden wie je wilt

Jouw organisatie = jouw merk

Als organisatie moet je opvallen in de grote warboel van organisaties en merken. Klanten moeten je herkennen en wilen volgen. Daarin is merkdenken (branding!) onmisbaar. Je bent niet 'gewoon' een bedrijf. Je bent een merk. Een merk met karakter en persoonlijkheid. En dat moet je laten zien. Branding verleidt en geeft richting. Voor de klant en voor jouzelf. MasterMakers bouwt aan jouw merk. Gedreven door data, technologie, creativiteit en - vooral - ‘jij’. Waarin ben jij uniek en dus onderscheidend? Wij willen alles van je weten.

 

Brand Fundament

Op basis van interviews, werksessies en creatieve werkvormen ontwikkelen wij samen met jou je eigen unieke Brand Blueprint. Een Brand Blueprint helpt je organisatie om belangrijke informatie over de doelgroep, persona's, de markt en jouw organisatie zelf, inzichtelijk te maken. Door de juiste elementen te combineren komen we tot een embedded, empowered, outstanding en future proof brandprofile. Eén die naadloos aansluit bij het DNA van de organisatie, die past in de context van de wereld van nu en die begrepen wordt en gewild is bij de doelgroep. Samen leggen we de basis van jouw merk: het Brand Fundament.

 

Brand House

Hoe organiseer en manage je alle digitale bestanden, zodat ze voor alle toepassingen, denk aan contentcreatie voor social media, vindbaar zijn en goed gebruikt worden? Daarvoor heeft MasterMakers een Brand House ontwikkeld. Het Brand House is een digitaal platform waarop onze klanten alle elementen die bepalend zijn voor een brand kunnen opslaan. Denk aan logo's, designs, beeldmateriaal, templates, typo's, noem maar op. Ook jouw organisatie kan daar gebruik van maken. Het Brand House betekent het einde van een 'huisstijlmanual' en is zo veel makkelijker in gebruik. In onze wereld waarin alle touch points bijdragen aan merkbeleving is het goed vastleggen van de spelregels en het verzamelen van alle materialen op één plek een must.

 

Brand Review

Meten is weten. Wij beweren wel, en zien ook, dat de brandbeleving na een redesign of rebranding vebetert, maar om het hard te maken zijn er data nodig. Hiervoor heeft MasterMakers een Brand Review tool ontwikkeld. Wij hebben er wat voor over om de waarde van ons werkt in data uit te drukken. Jij ook?

Meer weten over branding? Of een presentatie over branding voor jouw organisatie?

Stuur ons een reactie

Vul je je gegevens in? Wij reageren meteen


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens vragen wij je toestemming voor het bewaren van je gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden.
 
Momentje...

Bedankt voor je reactie!